avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se poate face impotriva hartuirii?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se poate face impotriva hartuirii?

as dori sa stiu si eu ce se poate face in cazul in care o persoana este hartuita fizic si verbal ?

mentionez ca fizic nu exista urme grave si ca nici martorii n-au existat.

Foloseste la ceva inregistrarea telefonica a amenintarilor verbale?

au fost facute mai multe plangerii la politie dar fara niciun rezultat - deoarece traim in romania -...spuneti-mi legal cum pot face ca sa scap de hartuire?

am o informatie cum ca tipul ar fii nebun cu acte...ma ajuta in rezolvarea situatiei?

am nevoie urgent de un raspuns... multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marie_Ann , utilizator 22:23, 29 Octombrie 2009
Trebuie sa recunosc ca o mana de ajutor mi-a fost intinsa de viitorul socru care a inteles ca nevasta lui indeparta de ei propriul lor copil dar si viitorul meu sot spunandu-i ca este dispus in orice moment sa imparta garsoniera,dar sa inteleaga ca nu va mai avea suport din partea lui niciunul din ei doar din cauza ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

HĂrȚuire de persoana si familie poliția implicata Andreeaddc Andreeaddc Buna ziua! Doresc sa cer Sfatul unui Specialist Eu si Familia mea suntem Hărtuiti zilnic. de o ORGANIZAȚIE/ Grupare ? Comunitate ? care implica Vecini, ... (vezi toată discuția)
Vecin care ma acuza ca il iradiez RatoiulQ RatoiulQ Buna ziua! In urma cu 1 an de zile am cumparat un apartament prin credit - toate bune si frumoase. In momentul cand m-am mutat din prima zi m-am lovit de o ... (vezi toată discuția)
Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)