avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
si-n 74 a fost aceeasi atmosfera....galagie..caldura...
Se pare ca intrebarea cu garsonierele si apartamentel centrale/semicentrale este gresita. Ceva lipseste sau a fost tradus gresit in enunt pentru ca sunt mai multe reaspunsuri posibile de exemplu la nr18. Poate cineva confirma ca poate sunt eu prea obosit...

Raspunsul corect pe grila este E
dar de exemplu
1AU+1GU+1GS+1AS respecta toate conditiile enuntului si contrazice E
Ionel, esti super cu pickhammerul. Asa este, zgomot si caldura mare. Singurul lucru ce nu mi-a placut pana acum a fost introducerea celor 20 de pretestate, carora nu le vad rostul decat in a face sa fi si mai grabit decat pentru cele 100 de intrebari si astfel sa gresesti. Eu am facut 71, desi ma mir, deoarece textul scris l-am facut praf, efectiv nu am avut timp sa citesc enuntul. Din ce am observat, lumea nu s-a plans de dificultate, asa ca, probabil, rational logic, notele vor fi iarasi destul de mari.
Executron a scris:

Ahhh nu zic de asta... Zic sa nu aiba lumea impresia ca cei "peste 90" au facut punctaje la rationament de 90. Va asigur ca nu e cazul :)

Felicitari pt scorurile bune! Mi s-a parut un examen intens!

Cred ca cei mai relaxati au fost cei cu 70 la prima proba :)
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
Magda M, utilizator
Magda M a scris:

Executron a scris:

Ahhh nu zic de asta... Zic sa nu aiba lumea impresia ca cei "peste 90" au facut punctaje la rationament de 90. Va asigur ca nu e cazul :)

Felicitari pt scorurile bune! Mi s-a parut un examen intens!

Cred ca cei mai relaxati au fost cei cu 70 la prima proba :)

Asa e, eu am la prima proba 72 si am fost relaxata, pana am vazut ca timpul este insuficient si am intrat in panica! Nici n-am avut timp sa-mi notez raspunsurile pe coala! Oricum mi se pare o tampenie sa nu poti sa-ti iei colile cu grile acasa!

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)