avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
biancaelena84 a scris:

maxmara a scris:

ei, uite ca dupa rationament s-a facut liniste pe forum, putini mai au curajul sa-si spuna punctajul si probabil ca la fel de putini sa mai spere ca se vor regasi in lista de admisi..
sfatul meu este sa nu neglijati posturile de asimilat magistratilor, intrucat salariul e consistent, existand si varianta sa va pomeniti direct formatori la INM, examinandu-i pe cei care intra...asta, dupa parerea mea, e chiar hazliu..:))

buna..poti t rog sa scrii linkul cu posturile asimilate mag k am tot cautat p pag inm si nu am gasit..multumesc..

[ link extern ]

Citeste cu atentie textul.
Daca tinem seama de examenul din iarna, si de rezultatele de la prima proba, si de numarul de celor ramasi in concurs, statistic ultima medie de intrare anul acesta va fi 7,66 cu o eroare de 0.05. Adica intre 7.61 si 7,71.
Eu pana acum am 7,09 deci imi trebuie un 7 la interviu.
sim_m a scris:

Daca tinem seama de examenul din iarna, si de rezultatele de la prima proba, si de numarul de celor ramasi in concurs, statistic ultima medie de intrare anul acesta va fi 7,66 cu o eroare de 0.05. Adica intre 7.61 si 7,71.
Eu pana acum am 7,09 deci imi trebuie un 7 la interviu.

nu poti face o statistica raportandu-te doar la un singur examen si cu atat mai mult la examenul din iarna care a fost dat in conditii exceptionale din mai multe puncte de vedere. ca sa poti face o predictie in privinta ultimei medii de intrare, cu o eroare asa de mica de +/- 0.05 puncte, cum spui, trebuie luate in calcul foarte multe variabile si cu siguranta, mult mai multe examene decat s-au dat pana acum la INM in formatul actual (cu alte cuvinte, vreau sa spun ca luarea in considerare chiar a tuturor celor 8 examene date pana acum, nu ar fi suficienta pt stabilirea unei predictii atat de aproape de adevar). parerea mea e totusi ca media va fi sub 7,60.
P.S.: Oricum, daca prin adunearea a 75% din nota obtinuta la prima proba cu 15% din nota obtinuta la cea de-a doua proba, ai deja 7,09, nu cred ca mai e cazul sa-ti faci probleme in privinta admiterii. poate doar daca te-ai stradui sa convingi comisia ca esti un fan al lui Anders Breivik ai mai avea vreo "sansa" :)
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
forgotten_sunrise, utilizator
Vom vedea :). Oricum sunt luate in calcul doua examene la prima grila, cel din iarna si cel de acum. Sunt multi cei din iarna ca au dat iar acum.
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
sim_m, utilizator
ce note mai stiti?

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)