sim_m a scris:
Daca tinem seama de examenul din iarna, si de rezultatele de la prima proba, si de numarul de celor ramasi in concurs, statistic ultima medie de intrare anul acesta va fi 7,66 cu o eroare de 0.05. Adica intre 7.61 si 7,71.
Eu pana acum am 7,09 deci imi trebuie un 7 la interviu.
nu poti face o statistica raportandu-te doar la un singur examen si cu atat mai mult la examenul din iarna care a fost dat in conditii exceptionale din mai multe puncte de vedere. ca sa poti face o predictie in privinta ultimei medii de intrare, cu o eroare asa de mica de +/- 0.05 puncte, cum spui, trebuie luate in calcul foarte multe variabile si cu siguranta, mult mai multe examene decat s-au dat pana acum la INM in formatul actual (cu alte cuvinte, vreau sa spun ca luarea in considerare chiar a tuturor celor 8 examene date pana acum, nu ar fi suficienta pt stabilirea unei predictii atat de aproape de adevar). parerea mea e totusi ca media va fi sub 7,60.
P.S.: Oricum, daca prin adunearea a 75% din nota obtinuta la prima proba cu 15% din nota obtinuta la cea de-a doua proba, ai deja 7,09, nu cred ca mai e cazul sa-ti faci probleme in privinta admiterii. poate doar daca te-ai stradui sa convingi comisia ca esti un fan al lui Anders Breivik ai mai avea vreo "sansa" :)