avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
zoomzoom a scris:

Se pare ca intrebarea cu garsonierele si apartamentel centrale/semicentrale este gresita. Ceva lipseste sau a fost tradus gresit in enunt pentru ca sunt mai multe reaspunsuri posibile de exemplu la nr18. Poate cineva confirma ca poate sunt eu prea obosit...

Raspunsul corect pe grila este E
dar de exemplu
1AU+1GU+1GS+1AS respecta toate conditiile enuntului si contrazice E

Vezi ca la 18 mai e impusa o restrictie (nu e cumparata nicio garsoniera ultracentrala), iar tu nu ai tinut cont de ea cand ai facut selectia spatiilor..
Eu nu vad decat 5 conditii:

1 - 4 sau 5 spatii
2 - cel putin 2 garsoniere
3 - 1 sau 2 spatii ultracentrale
4 - Apartament ultracentral implica cel putin o garsoniera semicentrala
5 - Ambele garsoniere ultracentrale implica un apartament semicentral

Care e conditia la care te referi?

Ignorati....acum am vazut-o - e in enuntul intrebarii :(
Ultima modificare: Vineri, 9 Septembrie 2011
zoomzoom, utilizator
Nici eu n-am reusit sa ma incadrez in timp la partea de test cu rationament analitic si texte,iar la cea de rationament logic mi-au ramas vreo 15 minute libere.Cred ca dificultatea celor 2 parti n-a fost echilibrata.In plus,au fost 62 cu 58 de intrebari.Sau poate s-a adunat oboseala...Am facut mai putine puncte decat in iarna.M-as uita un pic pe grile pt vreo contestie,dar parca nu mai am forta.Felicitari tuturor!Mai avem un hop:)
Salutare, la proba asta nu mi-am depasit maestrul.....oricum cinste maestrului!
maxmara a scris:

ei, uite ca dupa rationament s-a facut liniste pe forum, putini mai au curajul sa-si spuna punctajul si probabil ca la fel de putini sa mai spere ca se vor regasi in lista de admisi..
sfatul meu este sa nu neglijati posturile de asimilat magistratilor, intrucat salariul e consistent, existand si varianta sa va pomeniti direct formatori la INM, examinandu-i pe cei care intra...asta, dupa parerea mea, e chiar hazliu..:))

buna..poti t rog sa scrii linkul cu posturile asimilate mag k am tot cautat p pag inm si nu am gasit..multumesc..

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)