avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 7 ani pentru ce?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

7 ani pentru ce?

buna ziua! fratele meu a fost agresat de niste agenti ai unei firme de paza. acestia au declarat ca ei au fost agresati si astfel pedeapsa fratelui meu a fost incadrata la talharie desi nu i-a agresat, nu le-a luat nimic. a primit 7 ani de inchisoare. o parere mi-ar fi de ajutor. nu inteleg unde a fost talharia din moment ce nu le-a facut nimic. are drept de recurs.cum se poate dovedi nevinovatia lui? va multumesc
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 21:35, 29 Ianuarie 2011
criminal_lawyer a scris:

in cazul in care vreti sa declarati recurs si stiti ca fratele d voastra a furat si a lovit...sau invers nu are sens...pentru ca recursurile se admit doar cand exista o problema de aplicare a legii..sau probleme de aplicare neunitara la diferite instante...

Trebuie incercat in recurs.
Ce are de pierdut?
Poate instanta de recurs,va judeca altcumva cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complice la talharie ? sau doar complice la lovire si alte violente? Lauriano Lauriano Buna ziua. Fratele meu avand un conflict la scoala cu un coleg de clasa, a decis sa se razbune pe acel copil. A luat alti doi prieteni cu masina si au mers la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am un verișor care acum 5 ani a avut o altercație ... ADIGEO ADIGEO Bună ziua. Am un verișor care acum 5 ani a avut o altercație cu un individ. In urma altercației, respectivul a depus o plângere împotriva varului meu ... (vezi toată discuția)