avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime

Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie.
De asemenea au aparut si rezultatele finale.
[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 10 Septembrie 2008
se da pe 2 noiembrie
si eu abia in 24 noe implinesc 5 ani #-o #-o #-o
aveti ceva solutii?
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis joi, 4 septembrie 2008, organizarea pe data de 2 noiembrie a.c. a concursului de admitere in magistratura pentru persoanele cu 5 ani vechime in functii juridice in vederea ocuparii unor posturi vacante de judecator si procuror.
Vor fi scoase la concurs:
- 35 posturi de judecator
- 54 posturi de procuror.
Buna ziua!

Eu am cautat pe site-ul CSM aceasta hotarare si nu am gasit-o;apare pe undeva?

Va multumesc frumos.
O sa apara in curand.
Stirea a fost publicata pe site-ul juridice.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibile noi probe la admitere la inm 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca! mer_123 mer_123 Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)