avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Grilele de la examenul pt. cei cu 5 ani vechime

Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie.
De asemenea au aparut si rezultatele finale.
[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 10 Septembrie 2008
Bun asa .... si eu am luat acest examen.... si nu pot dacat sa ma bucur. :D
Cineva intreba daca e pe bune.... sa urmareasca pe cei care au intrat si o sa vada ca primii sunt cam aceiasi cu cei de datile trecute ... cam in aceleasi pozitii, oameni care au dat de 2 ori cel putin... daca aveau "pile" nu trebuiau sa se prezinte de mai multe ori... :)
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
Slayer13, utilizator
mai, nimeni nu spune ca dc ati intrat nu sunteti merituosi. Bravo voua! Tot ce spun este ca intrebarile au fost mult mai usoare decat la INM, la fel si minispetele. Haideti, sa nu vin cu exemple, ca la civil cel putin am de unde sa aleg. V-o spune cineva care nu are frustrarile, firesti pana la urma, ale unuia care a picat de mai multe ori examenul. Si va pot spune ca se puteau face lejer 80 de puncte. Cel putin 90 cu o pregatire temeinica si o concentrare pe masura la examen.
Inca odata, felicitari celor intrati! :) E firesc sa va bucurati. Ati avut si o sansa cum multe alte generatii n-au avut-o pana acum la examenul asta. Si ma refer la grile...B-)
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2008
parole, utilizator
Felicitari Mirandolinei si tuturor celor care au luat examenul ; mie sincer mi se pare extraordinar ca ati reusit sa va mobilizati si sa invatati pt acest examen in conditiile in care majoritatea presupun ca aveti slujbe, familie deci multe alte responsabilitati ceea ce presupune un foarte bun time management .. totusi cu cat timp inaine de examen v-ati apucat de invatat si cate ore pe zi /saptamana? v-ati mai prezentat si inainte la examen sau ati reusit de prima data? Vi se pare mai buna noua varianta de examen (tip grila)?
Dap... eu m-am mai prezentat de 2 ori....cand au intrat cate 1 maxim 2 :))
De fiecare data am fost intre primii 20 dar degeaba. Ca si timp, 2 luni de citit teorie inainte cate 1-3 ore pe zi in functie de ce mai aveam de facut.
Examenul tip grila e mult mai obiectiv si macar stii exact cum e baremul... la cel redactional habar nu aveai ce sa contesti macar. Intr-adevar la penal a fost extrem de usor cu codurile la tine. :P
P.S. Pentru cei care zic ca civilul a fost penibil de simplu... eu fac civil de 10 ani si va asigur ca nu e asa de simplu. :)
Subscriu Slayer13, la civil nu a fost atat de usor cum se vehiculeaza de catre unii pe aici. Si daca avem in vedere ca toti cei care au dat examenul asta mai au si cate ceva de muncit in timpul zilei la job-urile lor, nu e tocmai floare la ureche sa iei un astfel de examen, dupa 8-10 ore de munca pe zi.

Alte discuții în legătură

Posibile noi probe la admitere la inm 2011-2012 - incredibil ce vor sa faca! mer_123 mer_123 Acum cateva zile s a afisat pe saitul CSM un anunt privind recrutarea magistratilor pe viitor (aflata in dezbatere publica),probabil va intrebati ce vor sa ... (vezi toată discuția)
Admitere Anamaria_Larisa Anamaria_Larisa Vreau sa mi se explice si mie care este diferenta intre \"admitere in magistratura\" si \"admitere la Institutul National de Magistratura\" (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)