Pt. cei interesati s-au publicat grilele de la examenul de admitere in magistratura pt. cei cu 5 ani vechime, examen sustinut in 13 aprilie.
De asemenea au aparut si rezultatele finale. [ link extern ]
hai ca sa-ti raspund pe subiect pentru ca nu vad relevanta raspunsului la intrebarea ta. Pot fi subiectiv si sa spun ca am facut un procentaj mare... dar nu la asta ma refeream, ci spuneam ca, spre deosebire de ex la INM a fost mult mai usor...daca tu crezi ca a fost de aceeasi dificultate sau mai greu este parerea ta, neimpartasita de majoritatea celor care si-au dat cu parerea. Chiar daca a fost sa spunem , prin reducere la absord, de aceeasi dificultate, tot nu ar fi moral, pentru ca trebuie luat in considerare faptul ca pentru acest examen trebuia sa ai 5 ani vechime, nu sa vii de pe bancile facultatii...
si daca te mai gandesti ca cei de la magistratura trebuia sa ia cel putin nota 7 pentru a ocupa un post de judecator sau procuror...pe cand cei de la INM, cu nota mai mica de 8 la grile nu mai puteau nici sa viseze la un post de judecator sau procuror...:hm:
Interesanta aducerea moralei in discutzie.....
Da....tre' sa recunosc.... dau dovada de o mare imoralitate pt ca am luat examenu'......multzam pt apreciere=D>
Am o mare curiozitate: de cei care intra fara examen, ce ziceti?! Sunt de-a dreptul penali, nu?!;)