avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imputatie in urma inventarierii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imputatie in urma inventarierii

acum 4 ani firma a achizitionat mobilier in valoare de 7343 ron,necesar dotari sediului firmei si implicit unei sali ptr scoala de soferi(scoala nu mai functioneaza de 2 ani).la inventariere administratorul firmei a mentionat ca mobilierul este total deteriorat si doreste sa-i fie imputat,intrucat din neglijenta sa a fost inundat si ce-a putut fi recuperat este f deteriorat ,nu se mai poate folosi.
ce acte legale se fac ptr imputatie si daca se fac pentru luna dec 2010.mentionez ca valoarea de amortizare din contabilitate este de numai 1223 ron.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Conta Radulescu , Contabil 14:20, 31 Ianuarie 2011
Imi pare rau, nu am avut un control pe aceasta speta, deci nu va contrazic.
Totusi sunand la administratia financiara, ce-i drept cu ceva timp in urma, mi s-a comunicat ca nu e o problema.
Imi cer scuze daca am derutat pe cineva, nu asta a fost intentia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere salariu floringherasim floringherasim Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: am fost angajat in perioada septembrie 2010-octombrie 2010 ca reprezentant vanzari la o societate. In primul ... (vezi toată discuția)
Angajamentul de plata delia25 delia25 Angajamentul de plata conform noului Cod Fiscal mai este legal? Daca nu ce articol spune lucrul asta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Retinere din salariu vasiledumitru vasiledumitru am un credit cu giranti, la care nu am mai avut posibilitatea sa platesc ultimele 3 rate. Am primit la firma unde sunt angajat o notificare prin care se ... (vezi toată discuția)