avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesire din indiviziune cu cedare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesire din indiviziune cu cedare

am cumparat cu bani un lot de pamant si nu am facut actele inca din cauza ca proprietarii/mostenitorii: nu sunt iesiti din indiviziune. ?se poate cumva ca la iesirea din indiviziune a mostenitorilor acelui teren, sa-mi treca lotul pe numele meu printr-o donatie sau vanz:are sau cedare sau ceva?:">
Nu am inteles prea bine, dar nu intra nimic asa, direct in proprietatea cuiva.

Intrati in dosar, puteti obtine terenul in urma procesului; sper ca aveti dovezi de plata a pretului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sã cumpãr un teren din faza de partaj. o pot face cu acordul tuturor pãrþilor din partaj? mihai78 mihai78 Doresc să cumpăr un teren intravilan, care se afla lângă un teren extravilan pe care îl deţin, dar la care nu am cale de acces. Cumpărând pe cel ... (vezi toată discuția)
Indiviziune mostenire ninasave ninasave Buna ziua Doi frati au in indiviziune o casa cu terenul aferent si o suprafata de teren arabil intravilan.Unul dintre frati locuieste in casa iar celalalt nu ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren pesticid pesticid Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare. Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)