avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... dosar intarziat la cedo
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

dosar intarziat la cedo

am trimis dosarul la cedo.dupa 1 an si jumatate de la condamnarea definitiva.am facut si o cerere de revizuire si am trimis-o alaturata .am trimis tot dosarul dar el este intr-un grup de 28 de persoane.....as dori sa stiu dak la cedo vor studia tot dosarul sau doar al lui....cum vor hatara acolo pentru toti din dosar sau doar pentru cel care a trimis dosarul....cineva mia spus k se vor uita pe tot dosarul si se va pronunta asupra tuturor din dosar ....este adevarat....eu am trimis doar pentru 1 nu pentru tot dosarul...va rog spuneti-mi cum vor proceda cei de la cedo ....
Cel mai recent răspuns: allissa , utilizator 15:08, 1 Februarie 2011
Din cate am inteles eu sustine ca a fost condamnat pe nedrept.
Adica a fost nevinovat si condamnat pe baza unor, sau unui, colaborator sub acoperire.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Aplicatia la CEDO cuprinde:

1. Formularul pus la dispozitie de Curte
2. Copii dupa inscrisurile din dosarul in care a fost pronuntata decizia definitiva.

Modalitati de trimitere a aplicatiei la Curte!

1. Formularul se poate trimite SINGUR la CEDO, in termenul de 6 luni de la data comunicarii deciziei (daca puteti face dovada cand v-a fost comunicata).
Curtea, confima primirea aplicatiei (formularul) si va da un termen (scrisoare cu antet, pe posta) pana la care sa trimiteti copii dupa actele din dosar. In cazul in care, din anumite motive, nu ati obtinut toate inscrisurile (ex: hotararea nu este motivata), trimiteti tot ce aveti in interiorul termenului dat de curte si precizati in scris faptul ca hotararea nu este motivata inca!

2. trimiteti in acelasi timp si formularul si toate copiile dupa actele din dosar (inclusiv bonurile fiscale cu banii dati pentru copiile din dosar).

Curtea se pronunta numai cu privire la persoana care a semnat formularul de aplicatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Depunerea inscrisurilor la o plangere adresata cedo FRD FRD Va rog mult sa imi spuneti daca mai pot depune ulterior ceva inscrisuri la plangere intrucat nu detin toate inscrisurile si daca nu depun cererea pierd ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo Buna ziua , poate cineva sa ma ajute cu sfaturi ,privind o plangere la CEDO? Pot depune cererea in numele sotului , imi trebuie imputernicire ?Avocat voi avea ... (vezi toată discuția)