avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa cumpar de la cineva un apartament care nu-i ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa cumpar de la cineva un apartament care nu-i apartine(apartine primariei)

Vreau sa cumpar de la cineva un apartament care apartine primariei. Ideea este ca, are datorii la utilitati si trebuie sa-i dau bani sa le achite, dupa care sa -l cumpere de la primarie pe nulmele lui, pe urma sa mi-l vanda mie. Pentru toate acestea eu trebuie sa-i dau bani in avans pentru ca el nu dispune de ei. Va rog sa-mi spuneti prin ce metoda pot sa fac asta pentru a avea siguranta ca pana la final apartamentul va ajunge la mine. Tin sa mentionez ca apartamentul nu este trecut in cartea funciara. am nevoie de niste sfaturi urgent. Multumesc muuuuult!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: coltatupaulina , utilizator 20:14, 1 Februarie 2011
Multumesc pentru raspuns, dar sa cumpero un alt imobil este mai scump. Imi convenea ca ieseam mai ieftin, dar vroiam sa ma asigur ca nu iau teapa.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract cumparare imobil iliegeorge85 iliegeorge85 Buna ziua! Doresc sa cumpar un imobil prin mama mea, eu muncind in afara tarii. I-am facut o procura sa-l cumpere in numele meu printr-o agentie. Au semnat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o intrebare ptr d-,voastră mama vrea sa ... Issaaaaa Issaaaaa Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr d-,voastră Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament Ce ... (vezi toată discuția)
Cumparare de la icral prin alt chirias saschart saschart Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu este proprietar dar are contract inchiriere de la ICRAL intr-un bloc (nu este nationalizat). Care este ... (vezi toată discuția)