1. intr-un contract de schimb, unul dintre copermutanti renunta la sulta printr-un inscris olograf, redactat in intregime de acesta. din punct de vedere juridic avem sau nu avem de-a face cu un contract de schimb cu sulta?
2. in cazul contractului de schimb cu sulta se pot sau nu se pot aplica in ceea ce priveste sulta regulile privind pretul de la contractul de vanzare-cumparare?
Va multumesc inca o data pentru raspunsul prompt si prentru disponbilitatea dumneavoastra de-a ma ajuta. In prezent sunt reprezentat in instanta de un avocat, si deocamdata imi sunt de ajuns lamuririle pe care mi le-ati dat. De altfel parerile dumneavoastra nu difera, insa s-a creat o stare de incertitudine intrucat instanta nu a pus inca in discutie nimic din ceea ce presupunem noi: pret neserios, nulitatea actului de renuntare la sulta, etc.
Act vanzare teren
danielovski
As vrea va rog sa stiu daca se poate ataca un act de vanzare autentic , 2005, dat fiind faptul ca la acea data procura nu era autentica (au fost 3 proprietari) ... (vezi toată discuția)