avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului 2011
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului 2011

Buna,
O mica nedumerire....pot beneficia de CIC in conditiile in care in momentul nasterii am muncite fara intrerupere 9 luni...nu 12?....as putea spre exemplu beneficia de concediu fara plata,de concediu medical sau de acele zile de concediu pre si post natal care sa imi permita cumularea a 12 luni?
Va rog frumos sa ma ajutati!
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:34, 2 Februarie 2011
Multumesc pentru raspuns...in aceasta situatie banui ca nu voi putea beneficia nici de concediu fara salar pe o perioada mai mare de 90 de zile pe an,dupa cum prevede legea,fara sa existe vreo posibilitate de a-mi pierde locul de munca?
Daca lucrati la firma privata puteti lua CFP cat doriti cu conditia sa fie angajatorul de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului Catalina-voicu11 Catalina-voicu11 Buna ziua. Lucrez cu contract de munca din septembrie 2014, iar in luna august 2015 angajatorul urmeaza sa imi inceteze contractul (doar o luna) . Pentru a ... (vezi toată discuția)
Ccc - intrerupere o saptamana in carnetul de munca macovei adina macovei adina Buna ziua, Am si eu o intrebare: In cazul in care sunt insarcinta si am intrerupere o sapt. pe cartea de munca beneficiez de CIC? Sunt insarcinata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil madalin_barbu madalin_barbu Buna seara, As dori sa stiu daca pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului, in conditiile in care, nu am muncit deloc si am facut doua facultati, din ... (vezi toată discuția)