avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA si prestari de servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA si prestari de servicii intracomunitare

Buna ziua tuturor.

Am si eu o nelamurire. Sa zicem ca am un PFA platitor de TVA care presteaza servicii (cod CAEN 6201) pentru o firma din Spania. Nu ma pricep foarte bine la lucruri din astea, dar este nevoie ca pe factura sa trec si TVA-ul? Este obligatoriu sa platesc TVA pentru prestari de servicii intracomunitare? Sau depinde de firma cu care colaborez (daca accepta sau nu facturi cu TVA)?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 21:21, 7 Ianuarie 2012
De unde rezulta aceasta obligatie?

...trebuie sa depui declaratia de la inceput, de cind ai incheiat contractul, inainte de a scrie factura
Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... %

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2012
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii intracomunitare daniela62 daniela62 Buna ziua, rog ajutor pentru incadrarea corecta a prestarii de servicii. SC inregistrata in Romania, platitoare de TVA, inregistrata in ROI, presteaza servicii ... (vezi toată discuția)
Analiza cod fiscal ContSters256771 ContSters256771 Stimati colegi doresc sa supun atentiei dvs urmatoarea chestiune: Atunci cand se realizeaza prestari sau achizitii de servicii intracomunitare schimbul de ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva - factura fara tva in spatiul ue? ionutr81 ionutr81 buna ziua, Situatia existenta: in romania exista o firma neplatitoare de TVA care emitea facturi catre o firma din UK tot neplatitoare de TVA, binenteles ... (vezi toată discuția)