buna, ma numesc corina si incerc sa fiu cat mai pe scurt ;Sant asociat unic la un SRL infintat in anul 2004, obiect de activitate principal este comertul cu inbracaminte si incaltaminte,odata cu ,,CRIZA'' au aparut si problemele pe scurt am avut angajate, doua puncte de lucru, care cu timpul a ramas numai unul:(
acum vreu sa-l inchid si pe acesta, problema este ca am ramas cu o parte din ipozitul forfetar neplatit adica cu o datorie de aprox.4200 lei in aceasta suma intrand si ,, majorari si dobanzi '' care dupa parerea mea reprezinta cam 25-30 % din suma (camatarie curata),
Sincer ,nu mai am posibilitae de plata a acestor sume sotul fiind disponibilizat si magazinul (SRL-ul) trebue sa-l inchid , intrebarea este ce se intampla cu aceste datori care <<cresc in fiecare zi >> mai mult decat ,, posibilitatea de a le plati''
Va rog invatati-ma cum sa scap de acet SRL si aceste datorii pt. ca acum si in viitorul apropiat nu am posibilitatea sa le platesc..
Va multumesc anticipat.
Va sfatuiesc, ca si colegii care au raspuns anterior situatiei prezentatata de dvs, sa solicitati intrarea firmei in insolventa in procedura simplificata. Cererea se adreseaza Tribunalului in a carui circumscriptie teritoriala se afla sediul firmei, taxa de timbru este de 120 lei. In cerere va trebui sa aratati ca societatea nu dipune de fonduri banesti pentru achitarea datoriilor certe, lichide si exigibile, deci starea de insolvabilitate a firmei este vadita. La cerere va trebui sa anexati documentele prevazute la art. 28 din Legea 85/2006 privind procedura insolventei.
In cerere puteti solicita numirea unui anumit lichidator ( daca cunosteti).
Va doresc mult succes!
Inchidere firma
simona2306
buna. as dori sa ma ajutati si pe mine daca se poate. am un srl cu asociat unic deschis in 2008 si as dori sa-l inchid definitiv, merge foarte prost, am ... (vezi toată discuția)