avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
Cine judeca in Tribunalul pentru soricei ?

Cladirea Tribunalului Arad e despartita de malul Muresului numai printr-un dig de pamant deasupra caruia se afla o alee asfaltata pe care ies in serile calde de vara aradenii la promenada. Dincolo de acest dig se afla cateva constructii mai modeste decat cladirea Tribunalului din care o parte apartin unui club sportiv de canotaj iar alta parte apartin, pare-mi-se, sectiei de sport a uneia din cele doua universitati aradene. Venind de la strand impreuna cu Horea i-am confirmat pentru a 101 oara ca in cladirea Tribunalului avem uneori cauze de sustinut atat eu cat si mama lui si dupa ce i-am facut pe plac povestindu-i ca in cladirea aceea eu intru doar imbracat in roba de vrajitor negru (vezi una din primele postari in acest topic) m-a intrebat ce este in cladirea de vis-a-vis de Tribunal.
Eu: In cladire asta ... cred ca e un club sportiv ... sau cam asa ceva
Horea: Nu, tata, stiu eu ce e in cladirea aceea.
Eu: (amuzat) Zau? Ia sa-mi zici si mie!
Horea: In cladirea aceea e un Tribunal pentru soricei.
Eu: (ma tin sa nu rad) Ihim ... bine, Horea ... dar cine-i judeca pe soricei?
Horea: O pisica, tata.
:rofl:
Vai de mama lor! Daca as fi soricel nu m-as face avocat pentru tot aurul din lume!

Cum de am uitat de aceasta pagina? Am ras cu lacrimi,mai ales stiind si cum arata Horea!
Discutia urmatoare s-a purtat langa o fantana arteziana de forma unei ciuperci dintr-una din piscinele strandului aradean. Prima intrebarea a fost: "De ce ne lasa apa sa intram in ea, tata?" Dupa ce am lamurit cat de cat problema asta, a ajuns sa discutam despre ... atomism.
Eu: Apa, copacii si iarba sunt facute din aceleasi lucruri mici, mici, mici, numite atomi.
Horea: Dar mingea?
Eu: Si mingea e facuta din atomi
Horea: Dar Wilbur, tata? (Wilbur e un delfin gonflabil ... asa l-a botezat Horea)
Eu: Si Wilbur e facut din atomi
Horea: Dar eu, tata?
Eu: Si tu si eu suntem facuti tot din atomi.
Horea: Tata, tu vrei sa zici ca noi suntem fabricati, tata?
:O

u.b.i.k. a scris:

Cine judeca in Tribunalul pentru soricei ?

Eu: In cladire asta ... cred ca e un club sportiv ... sau cam asa ceva
Horea: Nu, tata, stiu eu ce e in cladirea aceea.
Eu: (amuzat) Zau? Ia sa-mi zici si mie!
Horea: In cladirea aceea e un Tribunal pentru soricei.
Eu: (ma tin sa nu rad) Ihim ... bine, Horea ... dar cine-i judeca pe soricei?
Horea: O pisica, tata.
:rofl:

Ferice de Horea ca-i doar in vizita prin oras. Caci viata copilului la oras, mai cu seama in orasele astea dormitor, sera, cuibar, copilaria este cam ca blocurile: cenusie, conventionala, stereotipa, pe scurt, nefireasca.

Imi povestea cineva (si parca a povestit si intr-o carte de-a sa, editata/tiparita demult la "intreprinderea" pe unde lucram la vremea aceea) ca altcineva si-a luat copilul la tara, unde, vazand acesta din urma o capra, l-a intrebat ce-o fi dracovenia aia care se "biaricase" cu picioarele dinainte intr-un copac sa apuce niscaiva frunza. "O capra", va fi raspuns, instructiv-educativ, tatal. "Dar, s-ar fi maniat copilul, nu e adevarat, in cartea mea de colorat capra e mov".
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2011
romascanu, moderator
=D>=D>=D>pentru Horea !!!!!!!!! Mi-ar face mare bucurie sa-l cunosc. Gandindu-ma la el ma trezesc zambind,

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)