Dialog azi-dimineata:
- Mami, pot sa pun ceva pe forum?
- Ce?
- Am scris o poveste.
:slap:
- NU!
- De ce?
Chiar... buna intrebare.
- Aaaa... nu au voie copiii sub 18 ani.
- Unde scrie?
Material pentru Useri cu probleme, clar.
- A zis Alin Popescu (apelez la argumentul suprem, pana acum neverificat).
Copil :love2:
- Da’ daca scriu ceva pui tu?
- Nu am unde
- Pune la Perlele copiilor, ca de data asta nu ma supar.
:stunned: nu am mai avut ce sa zic
Va rog sa fiti ingaduitori, e primul text atat de lung pe care l-a scris.
Pentru impresia corecta, l-am lasat in forma originala. Nu ma / va intrebati care e rolul celor 2 iepurasi asasinati de la sfarsitul povestii, multi autori baga personaje-surpriza la sfarsit intru bulversarea cititorilor.
A fost odata ca niciodata o printesa care a fost inchisa de regina rea si lacoma. Regina accea nu dadea niciodata nimic la nimeni. Intr-o zi l-a chemat pe cavaler si i-a spus:
-Auzi, du-te in casa celor 7 minuni si fura globul de argint sa ma fac ghicitoare de destine!a spus regina.
-Da, dar...
-Dar ce? Du-te si ia globul. Dupa ce oamenii nu mai cred am sa-l sparg sa se duca magia peste printesa!
-Trebuie sa o salvez pe printesa ca sa nu pateasca ceva si sa o omor pe regina!!
A mers el ce a mai mers si a gasit casa celor 7 minuni. Char cand sa plece el au venit paznicii globului: cei 10 spiridusi si au spus:
-Cine indrazneste sa fure globul de argint din fata vrajitorului Oz??
-Euuuu sirreee! a spus el tremurand!!!
-Daca lasi globul de argint jos te vom elibera si pe tine dar si pe printesa si regina va fi omorata!
- Il las sire jos!
-Bine, atunci pregatiti-va de plecare
-Da, sire!
A ajuns pe o poteca si a auzit niste strigate. S-a dus sa vada el ce este si a descoperit 2 iepurasi omorati. I-a luat si i-a dus la castel A luat si printesa si au plecat. Si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Sfarsit!!