avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
Am luat vacanta, gata clasa a II-a - cu o zi mai repede din motive fara relevanta pentru speta :)

Insa avem o problema: trebuie dus dimineata la bunici, pentru ca nu e nici destul de mare incat sa ramana singur acasa cat suntem la serviciu, nici atat de mic incat sa accepte ca nu este suficient de mare ca sa se invarta 9 ore prin casa de unul singur iar noi sa stam linistiti.
Munca de lamurire asa::worthy:
Munca de lamurire asa: :foottap:
Munca de lamuire (aproape) asa: :fight:
Fara rezultat.
Copil asa: :sorry:
Mama asa: :angry:

Copilul renunta la lupta. Aparent, pentru ca dupa cateva minute (venite dupa cel putin 30 de minute de dat din gura - ambele parti combatante) am simtit ca linistea nu era chiar in regula si m-am dus sa-l caut.

Era la calculator, introdusese pe google asta:
Legea prin care se oblige parintii sa lase copiii singuri acasa (copy-paste fara modificari, respect PI).
si se uita pe pagina de rezultate, nehotarat pe ce sa intre.

Nu-l mai las pe avocatnet. :acute:

Dragi parinti cu studii juridice si ani de experienta, ii puteti explica, va rog, ca nu exista o astfel de lege? Va rog, nu raman datoare… Nu se stie cand aveti si voi nevoie de ajutorul meu - desi desigur vi l-as oferi si neconditionat :bow:
Ultima modificare: Joi, 16 Iunie 2011
ContSters196669, utilizator
Cultura de oua
Fiica mea in vacanta ''la tara''
- Mami azi am cules cu bunicul oua.
:dance: De unde trag concluzia ca spre deosebire de muntenia in dobrogea cresc oua in copaci.
m13d, despre ce spun/fac la tara copiii nostri ‘’de asfalt’’ cred ca am putea scrie in fiecare zi cate ceva. Pe al meu nici acum nu reusesc sa-l fac sa inteleaga ca o anumita gramajoara (sau gramada) nu foarte frumos mirositoare insa de un maro splendid cand e proaspata se numeste balegar, nu balegard.
Si de asemenea cred va mai trece mult timp pana cand se va obisnui cu faptul ca nu orice misca in curte, pe drum sau prin aer, indiferent de micime/marime si viteza deplasarii, este inamicul lui.

Aventuri la tara au fost destule, amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascoleesc :thumbup:
Acum o sa povestesc cum ne-am ales cu un pui de pisica.

Eu si pustiul ne faceam ca spalam un covor pe betonul din curte (el pentru ca il mangaia cu o perie iar eu pentru ca nu imi bausem toata cafeaua si nu aveam inca rabdare). Al meu copil s-ar juca:
- Mami, sa fiu eu o pisicuta, vrei?
- Pisicutele nu spala covoare! (sincer, nu prea aveam inca mare chef de joaca)
- Pai atunci nu spal, dar vrei sa fiu eu o pisicuta?
Si incepe sa miaune subtire: Miiiu, miiiu, se opreste putin, eu il mangai, el iar: Miiiu, miuuu… iar il mangai…miiiu, miiiiu… dar de data asta nu era el :happy:
Era chiar o pisicuta care incerca sa se strecoare prin gard, insa chiar daca parea mai degraba din neam de ogari decat din neam pisicesc (rupta de slaba biata de ea) nu reusea nicicum sa intre in curte.
Mare bucurie si nu numai pe pusti, s-a mobilizat toata lumea: sa caute un castronel pentru lapte (mama), o patura ca sa culce pisica (fiu-meu), localizarea locului de dupa gard unde ar mai fi putut exista mutanti ogar-pisica (sotul) si un loc in afara agitatiei pentru terminarea :coffee:(eu).

Nu pot sa va descriu dar probabil va puteti imagina toata incantarea pustiului ca are in sfarsit un animalut; a fost delicios, cum ar fi fost orice copil in locul lui. Insa teama aceea de tot ce misca era la locul ei.

La 4 ore (cu ochii pe ceas!) dupa ce a mancat lapte, i-a dat mancare speciala pentru junioare (daca sunteti bugetari, nu va luati animale de companie vii) iar dumneaei s-a inviorat. Avea chef de joaca.
Eu si el stateam pe cate un scaunel iar dumneaei inviorata pamantului se fatzaia pe langa noi. Noi doi, nemiscati. Voiam sa vedem ce face.
Probabil ca si ea la fel, pentru ca isi luase o pozitie specifica, aceea de dinaintea sariturii dupa o pasare, de exemplu, cu fundul putin ridicat si botul aproape pe labe, coada steag si urechile tepene. Asa ne-am studiat, in liniste absoluta cam un minut, cand pustiul meu se gaseste sa miste degetele de la picioare. Mare greseala. Mare de tot: pisica a sarit arc spre picioarele lui, el s-a speriat, a tipat, a vrut sa se ridice si sa se dea inapoi – toate in acelasi timp, chestie care desigur nu i-a reusit (in sensul ca a ajuns pe jos in loc sa fie in picioare si departe) iar pisica, prinsa pe la jumatatea sariturii de strigatul si cazatura lui a facut o rasucire spectaculoasa in asa fel incat cand a aterizat deja botul ii era orientat in directia in care era coada inainte. Iar dupa aterizare s-a refugiat pe sub lemne si cu tot concertul de Miiiu pe 3 voci executat de familie, nu s-a mai aratat decat mult mai tarziu :D

pentru Elena :vishenka:
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
Ares-3, moderator
:offtopic:Daca sunt suparata si vreau sa-mi revin caut textele tale aici! :))
Multumesc :hugall:
In cazul asta, o sa stau TOT TIMPUL cu ochii pe copcil si cu mana pe tastatura B-)

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)