Doamnelor si domnisoarelor!
Va rog, a binevoi , a nu va transforma din paraciose mici, in suparaciose mari
Cu respect,
Eu :vishenka:
Eu sunt doar paracioasa mare :)
Intotdeauna dupa ce pustiul meu vine de la scoala povestim despre ziua respectiva. Ieri a avut religie. Iata ce a retinut el (de fapt, cu asta a inceput):
- Mami, la religie am invatat despre cele 7 pacate care il fac pe Dumnezeu sa-i sara nervii.
Eu :giggle: dar am incercat sa fiu serioasa:
- Nu se zice asa, mami, se zice il manie pe Dumnezeu. Care-s alea?
- Pai sa nu omori cu buna stiinta, adica intentionat,mami, adica daca se intampla sa lovesti pe cineva cu masina si moare nu se pune.
- Asa v-a explicat profesorul? :)
- Da, da’ mami daca-l calci pe trecerea de pietoni se pune? (pui de sofer, ce mai, stie multe din regulile de circulatie)
- Aaa... dom’ profesor ce-a zis?
- Nu l-am intrebat, dar m-am gandit eu, asa, ca daca nu incetineste la trecere si il loveste se pune.
Am fost de acord ( abia mai puteam, nu prea am curaj sa rad cand e asa serios, ca-i tai maioneza). Am trecut mai departe:
- Si, altul?
- Somodia.
-:O ???
- Aia, mami, cand totul e invers.
:stunned:
- Sodomia?
- Asa, sodomia.
Am fost gata :rofl: in acest punct s-a terminat autocontrolul :rofl:
A durat ceva pana m-am potolit, spre norocul meu nu s-a suparat, si am continuat:
- Altul?
S-a concentrat el cat a putut, dar nu si-a mai adus aminte decat unul, pe care eu n-am putut sa-l identific in termeni de specialitate:
- Atunci cand oamenii lucreaza si nu ii platesti.
Care o fi ala, fetelor? O fi intrat si Guvernul pe lista?
Ma gandeam la profesor, oare cum face el fata intrebarilor copiilor... Iar explicatia de la somodie a fost ... nici nu gasesc cuvantul, nu ca n-ar fi corecta, dar cum o fi scapat daca i s-au cerut amanunte...
Inversa silabele si cand era mic, imi aduc aminte ca intr-o seara nu prea aveam chef de poveste, era cred a 5-a oara cand o spuneam, povestea preferata fiind, si incercam sa o scurtez; cand am ajuns la amenintarea referitoare la taierea capului am zis Unde iti sta capul, acolo-ti vor sta si picioarele, adica invers. Prima oara cand i-o spusesem explicasem ce inseamna, adica dupa ce i se taie capul cuiva, normal ca acesta cade si ajunge la picioare, si se pare ca a inteles bine, pentru ca m-a oprit (era deja iritat ca tot saream din poveste):
- Cum sha-i stea picioaiele unde-i shta capul, i coshtonishisht?
Vazuse la circ un contorsionist, si il impresionase tare. Pe langa cuvantul stalcit, mi-a placut ca are logica, spre deosebire de mama lui :">
Apropo de logica celor mici.Serile trecute aude Nelson o discutie intre mine si tatal lui despre seful sotului,la care foarte interesant il intreaba pe taicasu:
Tati dar tu ai sef?
taicasu uimit ii zice;Da Nelson,ala care imi da banii.
Raspunsul lu Nelson vine neasteptat;Atunci ai doi sefi,unu care iti da bani si altul acasa care ii cheltuie.
Adica am ramas amindoi :O fara raspuns,chestia e ca mie mi se spune sefa acasa:giggle: