avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014

Doamnelor si domnisoarelor!
Va rog, a binevoi , a nu va transforma din paraciose mici, in suparaciose mari

Cu respect,
Eu :vishenka:
Eu sunt doar paracioasa mare :)

Intotdeauna dupa ce pustiul meu vine de la scoala povestim despre ziua respectiva. Ieri a avut religie. Iata ce a retinut el (de fapt, cu asta a inceput):
- Mami, la religie am invatat despre cele 7 pacate care il fac pe Dumnezeu sa-i sara nervii.
Eu :giggle: dar am incercat sa fiu serioasa:
- Nu se zice asa, mami, se zice il manie pe Dumnezeu. Care-s alea?
- Pai sa nu omori cu buna stiinta, adica intentionat,mami, adica daca se intampla sa lovesti pe cineva cu masina si moare nu se pune.
- Asa v-a explicat profesorul? :)
- Da, da’ mami daca-l calci pe trecerea de pietoni se pune? (pui de sofer, ce mai, stie multe din regulile de circulatie)
- Aaa... dom’ profesor ce-a zis?
- Nu l-am intrebat, dar m-am gandit eu, asa, ca daca nu incetineste la trecere si il loveste se pune.
Am fost de acord ( abia mai puteam, nu prea am curaj sa rad cand e asa serios, ca-i tai maioneza). Am trecut mai departe:
- Si, altul?
- Somodia.
-:O ???
- Aia, mami, cand totul e invers.
:stunned:
- Sodomia?
- Asa, sodomia.
Am fost gata :rofl: in acest punct s-a terminat autocontrolul :rofl:
A durat ceva pana m-am potolit, spre norocul meu nu s-a suparat, si am continuat:
- Altul?
S-a concentrat el cat a putut, dar nu si-a mai adus aminte decat unul, pe care eu n-am putut sa-l identific in termeni de specialitate:
- Atunci cand oamenii lucreaza si nu ii platesti.
Care o fi ala, fetelor? O fi intrat si Guvernul pe lista?
Ma gandeam la profesor, oare cum face el fata intrebarilor copiilor... Iar explicatia de la somodie a fost ... nici nu gasesc cuvantul, nu ca n-ar fi corecta, dar cum o fi scapat daca i s-au cerut amanunte...

Inversa silabele si cand era mic, imi aduc aminte ca intr-o seara nu prea aveam chef de poveste, era cred a 5-a oara cand o spuneam, povestea preferata fiind, si incercam sa o scurtez; cand am ajuns la amenintarea referitoare la taierea capului am zis Unde iti sta capul, acolo-ti vor sta si picioarele, adica invers. Prima oara cand i-o spusesem explicasem ce inseamna, adica dupa ce i se taie capul cuiva, normal ca acesta cade si ajunge la picioare, si se pare ca a inteles bine, pentru ca m-a oprit (era deja iritat ca tot saream din poveste):
- Cum sha-i stea picioaiele unde-i shta capul, i coshtonishisht?
Vazuse la circ un contorsionist, si il impresionase tare. Pe langa cuvantul stalcit, mi-a placut ca are logica, spre deosebire de mama lui :">
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator
havera, ma uimeste copilul tau, este superinteligent.=D>=D>=D>

:bow:
Stai sa mai creasca si al tau, sa ''te vad'' la scoala :)
Imi place sa postez pentru ca in timp se uita, asa raman scrise...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Aprilie 2011
ContSters196669, utilizator
Apropo de logica celor mici.Serile trecute aude Nelson o discutie intre mine si tatal lui despre seful sotului,la care foarte interesant il intreaba pe taicasu:
Tati dar tu ai sef?
taicasu uimit ii zice;Da Nelson,ala care imi da banii.
Raspunsul lu Nelson vine neasteptat;Atunci ai doi sefi,unu care iti da bani si altul acasa care ii cheltuie.
Adica am ramas amindoi :O fara raspuns,chestia e ca mie mi se spune sefa acasa:giggle:

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)