avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
io_ha_na_c a scris:

Havera [...] se pare ca am pus monopol pe topic.

Mda, se pare ca al meu copil si al mamei tale copil sunt cei mai barfiti copii de pe aici :hm:
Banuiesc totusi ca noi suntem doar cele mai ''paracioase'', nu cele care au cel mai mult de povestit ;)
Fetelor nu va faceti griji,nici piricioase nu sunteti si sigur de povestit sunt atit de multe ca ale oricarei mamici ce isi iubeste copilul sau ale unui copil ce isi aduce aminte de nasdravaniile facute si povestite de mamica lui.
Asa ca venind vorba de copiii mamicilor noastre eu am sa va povestesc o trasnaie a fratiorului meu ce si acum cind ma duc acasa si vorbesc cu vecinii ridem.Era Costel(asa se numeste) cred in clasa a V-a sau VI ,oricum era in mai iunie si afara cald si frumos cum sa scape fratirul meu de scoala si de teza sau lucrarea ce il astepta,nu ca nu ii mergea mintea din contra o sa vedeti ca prea mult,dar nu avea chef prea mult sa stea cu nasul in carte doar ce prindea din clasa.
Asa ca ce se gindi el ca daca se leaga la mini si picioare si se baga dupa grajdul vacilor dar asta inainte sa vina si surorile mele de la scoala,dar el a stat toata ziua in sura de paie ce pe timpul ala inca era mare si animalele erau la pâscut in cimp.Asa si facu,cind sora mea ce e cu doi ani mai mica ca el veni de la scoala,tata sau mama o intreba "unde e Costel?" pai nu stiu zice surioara mea nu l-am vazut,intre timp toti sau pus sa il caute,sa il strige,la vecini,la vecini mai departe,la neamuri ca deja era tot satul in alerta ca fratiorul meu a disparut.
Intrun sfirsit se gindeste bunicul meu sa se uite dupa grajd si...:confused: nu mare ia fost mirarea cind la vazut pe Costel legat si cu o cirpa in gura.Cum a facut asta sau daca a fost vorbit cu cineva nu stim nici acum,dar povestea lui a fost asa:M-au furat unii si dupa ce m-au legat bine si vazind ca nu spun nimic m-au aruncat peste gard fara sa stie ca aici locuiesc.In timpurile alea se tot auzeau de povesti ca unii fura copiii si le scoate singe,ma rog istorii.Dar ceea ce mai special a fost ca vecina noastra si prietena cu mama a dormit cu SACUREA sub perna mai bine de citeva saptamini,asta a fost ceea ce si acum ridem de pocnim:rofl: Dupa ceva timp a aflat mama ca in ziua respectiva el nu sa dus la scoala pt ca avea examen,si oricum de examen nu a scapat,dar toti profii il mirau asa "saracu a fost furat,bine ca nu au plecat din sat cu el" Eu nu eram acasa,eram la liceu,asa ca mia povestit mama cind am venit in vacanta.=D>
=D>
Apropos de examene si teze....Eu imi faceam conspectul pe o pagina si apoi sintetizam...Copiam tot mai putin si tot mai mic...pana ajungea cat celebra fitzuica. Doar ca nu mai aveam nevoie de ea pentru ca ajungeam sa o stiu pe de rost, ba chiar o vedeam daca inchideam ochii:rtfm:
Ieri fiind duminica am cumparat(de obicei il fac dar...)un tort de ciocolata,dece va zic asta o sa intelegeti mùai incolo,si in jurul orei 6 seara ii stirg pe strumfii mei la o portie de tort si sandwichul cu ceva brinza topita sau ce vor ei si lapte cu nesquik ce nu lipseste mai ales ca i-am invatat fara mincare copioasa seara,nu de alta dar dorm tare rau si pe linga ei si eu:stunned: ,dar Nelsonica nu vrea sa vina,asa dupa ce termina desenele animate,era deja 8 si trebuia sa se duca la culcare,si el coboara ca vrea tort,numai ca era a doua oara si iam zis ca NU. De aici e faza grea ca imi zice:Nu mai vorbesc cu tine niciodata:bully: si dute in Romania pt totdeauna.
dece ma trimite,!e ca anul trecut am venit singura in tara pt o saptamina jumate si ei au ramas cu tatal ce lea facut toate poftele,dar el era cel care plingea cel mai tare in aeroport ca plec:(( asa ca ii zic ca el plingea pai zice/atunci dute in Spania ca e mai aproape si cind nu mai sunt suparat pe tine vii acasa:O
Alta calda de astazi;in clasa au venit niste fete stagiare si Doamna Cecyl il intreaba pe Nelson:Ce zici de fetele astea nelson?
Si el trage o fluieratura de aia cum fac baietii pe strada cind vad o fata frumoasa:whistle: ei normal ca doamna ii zice Nelson nu se poate si el ii raspunde Dece doamna daca sunt frumoase!!
Buna dimineata:) havera chestia cu apendicita si eu am traito dar in alt sens adica eu vroiam sa scap de operatie.
Eram in cla a III a si in vacanta de vara trebuia sa plec in tabara la Dorna,numai ca atunci se facea control medical asa ca bunica mea(ea a fost responsabila de pierderea mea) profitind de ocazie ii spuse doctoritei ca ma doare jos in stinghie si ca mai si obosesc foarte repede,ceea ce era foarte adevarat,dar cum eu stiam ca ciitiva colegi de ai mei vor fi in tabara si eu pe masa de operatie, am negat totul;Eu:pleasantry: nu am nimica,chiar acu nu ma doare!:D,dar poate ajunge un copil la intelegere cu doi adulti ,nu cred si mai ales cind ei sunt convinsi de chestia in sine.
Asa ca in acea vara m-am operat de doua ori,intii de apendicita si apoi de amigdalite,pt ca asta din urma era cauza oboselii mele si dindu-mi intepaturi de inima,dar faza frumoasa veni in spital.In seara de inaintea operatiei venea un "frizer" ca sa tunda femeile:D numai ca eu aveam parul foarte lung si pe deasupra mai aveam si doar 9 anisori si multe nu stiam eu pe atunci,asa ca speriata rau am fost:O cind mi-au zis femeile din salon si am fugit cit cuprinde in alt salon si asteptind plecarea "frizerului" ca sa nu ma prinda :stunned: nu cumva sa ramin cheala. Imaginativa risul femeilor cind m-am intors,si apoi mi-au povestit cum sta chestia cu "frizerul" intelegind si eu dece toate rideau.:rofl:

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)