avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
Ultima "nestemata" a baietelului meu, din ciclul: " copilul meu, cel mai bun critic" :
Ieri seara, dupa ce am iesit de la dus, avand bineinteles parul ud, s-a uitat la mine foarte atent si mi-a zis: " Mama, de ce nu esti frumoasa? :OHai sa uscam parul."
M-a ajutat sa imi usuc parul, tinandu-mi feonul, dupa care s-a uitat iara la mine, mi-a dat cu mana prin par ( asa cum fac hayr stilistii) si mi-a zis: " Uite mama ce treaba buna am facut, acum esti iar foarte frumoasa.";)
tot de la gradi.. , cu multi ani in urma, cand era fiica-mea mica
merg s-o iau... la avizier se mai puneau din ce desenau , pictau ei in clasa. ma uit, al fiica-mii nu era. merg si-o intreb pe educatore.. doamna, chiar asa a desenat de urat, de nu i l-ati afisat si pe-al ei?
nu doamna, fata dvs nu a desenat nimic, au avut de desenat peisaj de iarna si ea a lasat foaia goala si a zis ca e iarna, ninge, totul e alb si nu se vede nimic

alta data au avut de desenat un caine... fii-mea, dupa ce s-a chinuit si a vazut ca nu ii iese, a desenat o cusca (aproximativ)... bine, mai copile, unde e cainele, ca asta aveai de desenat ?
a fost aici, dar a fugit..;)
Un subiect foarte interesant, mai ales atunci cind mai ai si trei strumfi ca mine,doi baieti si o fata,fata e cea mai mare(12 ani)dar chiar asa inca imi mai aduc aminte dint trasnaia ce-o facut la 2 ani jumate.
In sufragerie era locul ei preferat de joaca,dece? pai erau toate lenjeriile "de musafiri" si prosoapele noi si citeva mileuri apretate,pe care ea le scotea in mijlocul covorului unde isi punea papusa preferata si o invelea cu totul ce era calcat si curat.Dar nu asta e trasnaia,acolo aveam doua masute de cafea,una de la fosta soacra pe care o tineam linga canapea,si una noua ce-o cumparasem cu fostul sot si o tineam intre fotolii mai la un colt.Pai eu aveam treaba afara(stateam la casa)si o las pe ea cu jocul ei preferat ,dar dupa un timp deja era prea multa liniste si m-am intrebat dece? si intru in casa....mama doamne fiimea neagra din cap pina in picioare si masuta cea noua tot neagra din maro frumos ce era:yeah: imi venea sa urlu dar sincer m-a bufnit risul,era crema neagra de ghete,de aia in cutie si cu buretel,numai ca fiimea nu a fost multumita de prestatia buretelului sau i sa parut prea mic asa ca a dat cu minutile ei care de altfel nu erau nici ele mai mari ca buretele ala:rofl: spre norocul meu dint tot ce era alb peste papusa ei nu a atins.
Apropo de gradinita,Nelson ficiorasul meu cel mic,are o prietena si sunt nedespartiti,adica nu doar in clasa ci tot timpul si la joaca si cind se duc la masa si ea se numeste Luna si pentru el e "cea mai frumoasa fata din clasa".
Intro zi imi zice"mama dami o floare pentru Luna si una pentru doamna" eu nu aveam in casa asa ca l-am intrebat"dece vrei tu sa ii dai floare?"si aici nu se obisnuieste ca in tara sa se duca flori la doamne,asa ca curiozitatea mea a fost mare si mai ales ca tatsu nu e ala care sa vina cu flori la mine.Dar ficiorul meu imi zice"mama la o fata frumoasa si la o doamna buna trebuie sa le dai cite o floare din cind in cind"sa cad pe spate nu alta asa ca a doua zi aveam pregatite doua flori din care mi sa specificat"mama te rog pentru Luna sa fie de culoare mov,ca aia e culoarea ei preferata".Si doar are 5 ani Nelsonica cum ii zicem in casa,si ma gindesc ce oare o sa ma astepte mai incolo :):)
Horea: Tata, facem pariu ca pomul ala o sa inverzeasca o floare, tata?
Eu (cam mirat, am o expresie de: "ce-ti veni?) : :-/ Cum asa mai, Horea?
Horea (cu mandrie patriotica isi umfla pieptul si...): L-am udat ieri cu pisu. :secret:
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)