avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

perle, nestemate, bijuterii, francutii ... de-ale copiilor nostri

Daca recunosc ca am cam furat titlul beneficiez de reducerea pedepsei? :vishenka:

Sunt sigura ca toti aceia dintre noi care avem copii am avut ocazia sa ne minunam/distram/intram in pamant de rusine din cauza unor replici sau afirmatii de-ale lor. Pustiul meu, care acum are aproape 9 ani, e ''de varf''. Incep cu o ''cearta'' pe care a avut-o cu sotul meu, cand se jucau de-a doctorul. Intai trebuie sa precizez ca sotul e politist. O sa vedeti ca informatia asta are maaaare importanta.
Deci, eu ocupata, sotul in ''cabinet'' la dl. doctor, care ii trata o asa-zisa rana la picior, cu rivanol si leucoplast. Leucoplast LAT. Dupa ce l-a lipit, dl. doctor a constatat ca nu e bine pus si... l-a dezlipit. Desigur ca pacientul, ''imblanit'' destul de bine pe respectiva portiune, a inceput sa urle dupa mine: Doamna asistenta, doamna asistenta!!!! Cand m-am dus la ei, a inceput sa se planga:
- Uitati ce mi-a facut dl. doctor, m-a lasat fara par pe picior, pe mine ma doare, eu am venit sa ma faca bine si el ma omoara etc.
Dl. doctor, care nu intotodeauna sesizeaza glumele intr-o discutie si de multe ori se umfla pe degeaba, era tot mai suparat:
- Ba eu l-am tratat bine, el n-a stat!
- Dar n-am stiut ca o sa ma chinuie, sa-mi dea banii inapoi, zicea proaspat epilatul meu sot, i-am dat 5000 de lei!
- Nu mi-a dat nimic! a venit protestul doctorului.
- Ba da, i-am dat 5000 spaga, sa mi-i dea inapoi!
Si a venit traznetul de la micul Hippocrate:
- Doctorii nu iau spaga, numai POLITISTII iau spaga!
... Jur ca am cazut in pat de ras...

Daca ma intrebati de unde stie sau de unde a tras concluzia asta, ca si noi ne-am gandit, am descoperit: de cate ori se intalneste cu un coleg de-al sotului care e agent de circulatie, respectivul domn ii spune : Hai cu mine o tura cu masina, o punem de-o spaga, iei si tu niste caramele la fete...
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 15:26, 18 Decembrie 2014
Acum vreo 2 ani si-a vazut pustiul meu ‘’prestatia’’ de la botez. Povesti despre cat de tare, ascutit, prelung si distrugator pentru nervi putea sa urle cand era mic tot auzise, insa nu mi-a dat prin cap niciodata sa vin cu probe desi aveam filmarea.

Odata cand s-a suparat pe mine pentru ca povesteam unor prieteni cum in primul lui an de viata mie mi s-au dus vreo 5 din cauza stresului fonic nocturn pe care mi-l provoca, am pus DVD-ul si l-am invitat sa se admire. Fara antifoane, ca nici eu nu am avut la vremea respectiva.

Stiti cum incep filmarile la astfel de evenimente, ma rog, stilul clasic (e ceva vreme de atunci): vin bunicii nr. 1, apoi bunicii nr. 2, ceva vecini etc. Apoi intra in scena moasa si nasa.

Pana in momentul plecarii din casa moasa este number 1. Ea imbraca bebelusul mamicutei (vorba lui T.B.) cum vrea, mamicuta nu are NICIUN cuvant. Oricum nu mai aveam cuvinte cand am vazut ce caciulita alba cu…nu stiu cum sa-i spun, ca funda nu era, nici trandafir, ceva matase rosie ingramadit pe varful capului bietului copil. Ma rog, nu comentez si va rog si pe voi sa n-o faceti, pentru ca la ora aia nu contam in economia evenimentului.

Revin. Am pus DVD-ul, am asezat copilul la vizionare si i-am spus:
- Acum o sa vezi ca nu am exagerat cu nimic, nu ai de ce sa te superi pe mine ca mai povestesc cat plangeai cand erai mic… Mami glumeste (intotdeauna cand sunt cu musca pe caciula vorbesc la persoana a III-a :rolleyes: ) dar chiar plangeai o gramada!

Statea cam asa :confused: si astepta sa ajunga filmarea la el – s-a auzit inainte sa se si vada in cadru. A zambit in timp ce moasa se chinuia sa-l imbrace (ca nu era doar galagios, ci si foarte mobil) si pana la urma chiar a ras, ca eu faceam niste… figuri in spatele moasei pentru ca il imbracase cu 2 costumase si eram in iunie X-(

Insa cand a ajuns filmarea la momentul in care moasa i-a astupat capul, fata si jumatate de corp cu chestia aia, s-a uitat, s-a uitat… si s-a intors spre mine:
- N-o sa uit in viata mea ce mi-ati pus pe cap! si n-a mai vrut sa vada nimic.

Si asa am ajuns din reclamanta, parat.
Chiar daca sunt offtopic, nu ma pot abtine
:happy::happy::happy::kissing:
Multumesc, ma ajuta asta :)
Nu te simti prea bine cand simti ca ti-ai dezamagit copilul :acute:
Elena :clapping:

Copilul meu voia sa faca baie. Si daca voia, voia atunci, nu peste ceva timp cand as fi terminat si eu o poezie care imi vajaia prin cap de cand a inceput ovi_dragomir topicul despre copilarie?
- Mami, imi potrivesti apa la baie?
- Imediat.
- Mami, imi potrivesti apa la baie? (cam la 5 minute)
- Mai, ai putina rabdare!
- Mami, imi potrivesti apa la baie? Te rooog (nu trecusera 2 minute, dar nici mie nu-mi iesise strofa a treia :wassat:)
Mi-a fost ciuda:
- Te duci si pui robinetul la mijloc, intre apa calda si apa rece. Daca nu e ok, la sfarsit mai punem calda.
- La mijloc?
Unul dintre lucrurile care ma face sa :angry: e repetarea asta cu intrebare a unui lucru foarte clar spus, gen Ce faci? Multumesc, sunt bine. Esti bine?
Dar fiind vorba despre copilul meu :love: am raspuns cat am putut de calma:
- Da, la mijloc! in speranta ca va sta langa vana pana cand se va umple cat sa-l multumeasca.
As!
Dupa 30 de secunde a venit inapoi:
- E bine?
- Ce sa fie bine?!
- Cum am pus robinetul?
Atunci am vazut ca are telefonul in mana: pentru ca si-a dat seama ce slabe sanse are sa ma urneasca de pe scaun, pozase robinetul. Si da, era bine. Era EXACT la mijloc.
Din categoria: " Las' ca iti arat eu ca nu e asa..."
Noi, parinti grijulii si condusi de principiul: " daca noi nu am avut, lasa sa-i luam copilului detoate, sa nu duca lipsa de nimic", acum cateva luni i-am achizitionat Piticului nostru o masinuta electrica, foarte frumoasa, dealtfel. I-am "predat-o" noi super entuziasmati si nerabdatori sa vedem bucuria si multumirea pe mutrita lui mica, dar... surpriza: "bolidul" a prezentat interes doar vreo 5 minute, dupa care l-a abandonat intr-un colt al curtii.:wassat:
In decursul lunilor care au urmat, masinuta respectiva i-a mai trezit interesul doar de cateva ori, si asta la insistentele noastre si ajutat de noi sa vireze, sa intoarca, sa faca tot felul de manevre. Ne-am resemnat, gandindu-ne ca iar am cheltuit bani degeaba pe jucarii care nu prezinta interes pentru el, pana zilele trecute cand, avand niste musafiri, bunicul le tot povestea despre "preaiubitul nepot", cum ca are o groaza de jucarii, dar el se joaca cu ciocane, surubelnite, aspiratoare, etc. Si venind vorba de masinuta, bunicu le povestea musafirilor: " Nu-i place, si nici nu stie sa mearga cu ea, tot timpul ne rugam de el sa urce in ea si trebuie sa il ajutam sa intoarca, sa vireze... ce mai nu il intereseaza jucaria"
In timpul asta, copilul meu care nu parea deloc atent la ce se discuta, jucandu-se cu sculele lui, se ridica brusc si o striga pe bunica-sa: " Buni, scoate-mi masina" :angry:
Si se urca in ea, foarte hotarat si face cateva ture de curte ( cu tot tacamul: viraje, mers cu spatele etc. singur, fara niciun ajutor), dupa care, o opreste, coboara ranjind din masina si se intoarce la sculele lui...:bully:
Bineinteles ca bunicu a ramas masca:surrender:

Alte discuții în legătură

Abracadabrant! “vrãjitoarele vor da facturã pentru farmece” – suntem anunþaþi online la rubrica “actualitate” din cadrul unui cotidian ContSters98240 ContSters98240 Supun atenţiei dumneavoastră un articol pe care eu l-aş fi încadrat la secţiunea de umor: “25 de deputaţi propun, într-o iniţiativă ... (vezi toată discuția)
Marire program vizita minor corne_daria corne_daria buna seara.va rog sa imi acordati ajutorul cu sfaturi daca este posibil.am divortat in urma cu 8luni,iar fetita care atunci avea 9 luni mi-a fost incredintata ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea paternitatii de catre mama lucian1981 lucian1981 Ok..deci..din cate am citit in forum,majoritatea intrebarilor,dak nu toate,sunt invers,femeia cerand testul de paternitate,recunoasterea paternitatii de catre ... (vezi toată discuția)