avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta indemnizatie crestere copil

am nevoie de o informatie vis-a-vis de adeverinta pt indemnizatia de crestere copil, pe cele 12 luni anterioare nasterii. nu am continuitate in cele 12 luni, dar nu asta e problema. daca fostul angajator refuza sa imi dea adeverinta cu venitul net eu ce solutii am? imi pot da autoritatile adeverinta? nu stiu, itm-ul?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 3 Martie 2011
Da, il obliga atat art.34 alin.5 C.mun. , cat si art.7 alin.3 din HG nr.161/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta somaj amrita950 amrita950 Buna ziua, Am lucrat la o societate , iar in urma restrangerii de activitate am fost concediata. Aveam doar 11 luni lucrate la soc respectiva, dar inainte de ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta bgeorgeta bgeorgeta daca un angajator refuza sa elibereze adeverinta necesara depunerii dosarului pentru crestere si ingrijire copil, ce poate sa faca angajatul? (vezi toată discuția)
Adeverinta ptr indemnizatie crestere copil cristibelciu cristibelciu fostul angajator nu vrea sa-mi elibereze o asemenea adeverinta, ce pot face? (vezi toată discuția)