avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces cu asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces cu asociatia de proprietari

Asoc de proprietari mi-a intentat proces ptr restante.Dupa 2 luni de la proces am achitat 1000 lei si mi-a ramas 700 lei.Sentinta a fost data, ca suma de 700 lei era suma prescrisa, fiind mai veche de 3 ani. Asoc invoca, neprimirea sentintei(care am primit-o in 08 nov). Se refuza respecatrea sentintei, adica stergerea sumei de 700 lei, drept pt care nu-mi pot face bransament separat la apa, pt ca am datorii. Presedintele spune ca vor face recurs. Ce pot face eu? Ce pot face ei?
Cel mai recent răspuns: lua_lanna , utilizator 22:52, 6 Februarie 2011
verificati sentinta la judecatorie
carmenmur a scris:

verificati sentinta la judecatorie
Pai o am...ce sa mai verific?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari asociatie locatari cipris_90 cipris_90 Buna ziua cazul meu e complicat...am avut penalizari insemnand din anul 1990 pana in 2006 de 2115 lei dupa care au crescut din 2006 pana in 2008 la 2319 lei am ... (vezi toată discuția)
Restante mari neexecutate, restante mici cu dosar narteaandrei narteaandrei In cazul in care un locatar care nu a platit trei luni intretinerea si e chemat in judecata, insa in asociatie sunt locatari care au restate mult mai mari dar ... (vezi toată discuția)
Verificare magdamaria magdamaria buna ziua, as vrea va rog sa -mi spuneti daca urmatorul calcul este corect in urma unui proces cu asociatia de prop sin obligata sa platesc o restanta ... (vezi toată discuția)