avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care sunt pasii pentru o noua angajare dupa 01.02.2011?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care sunt pasii pentru o noua angajare dupa 01.02.2011?

din 01.02.2011 ,ce acte mai sunt necesare pt. dosarul personal? mai este nevoie de repartitie de la fortele de munca? imi cer scuze,sunt la inceputul unei afaceri mici si nu prea ma descurc cu toata ameteala asta legislativa! multumesc pt intelegere.#-o
Cel mai recent răspuns: florin-in , utilizator 12:33, 6 Februarie 2011
multumesc mult mult!sunteti o comoara!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea ... cnghr cnghr Buna ziua, As avea si eu nevoie de o parere pentru urmatoarea situatie: Un salariat absenteaza nemotivat de la locul de munca pe o perioada de 5 zile, este ... (vezi toată discuția)