avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim in perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim in perioada de proba

S-a schimbat cumva ceva privind perioada de proba ? Stiam ca in timpul perioadei de proba cim poate inceta doar printr o notificare adresata de catre angajator salariatului.
Se intocmeste si se transmite in revisal in acest caz si o decizie de incetare in baza acelei notificari ?
C m specifica doar notificarea...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 8 Februarie 2011
Incetarea in baza art.31 alin.4 ind.1 C.mun. se inregistreaza si transmite prin REVISAL ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba costicul costicul am raportat revisalul pe 21.10.2010 cu inceperea activitatii din data de 22.10.2010(vineri).Este muncitor necalificat.De luni nu a mai venit.Este in perioada ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca conform art 31 alin 4 ioana erghelegiu ioana erghelegiu pe data de 06.04.2010 m-am angajat la o societate comerciala, iar in contractul de munca mi s-a prevazut o perioada de proba de 90 zile, avand o funcyie de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa perioada de proba loredanaelena loredanaelena buna ziua am un salaiat care a fost inregistrat in revisal cu o zi inaintea inceperii serviciului dar acesta nu s-a mai prezentat la serviciu.cum pot sa-i ... (vezi toată discuția)