avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat sau suspendat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat sau suspendat?

Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea maiapropiata unitate sanitara si i s-au recoltat probe de sange.Nu avem inca rezultatul de la sange.Nu are antecedente penale.Ce se va intampla dupa? Care este procedura?:(:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:07, 13 Iulie 2011
Abia pe 11 iulie a fost chemat la procuror unde a cerut recalcularea alcoolemiei,dar a fost refuzat ,motivul, a trecut prea mult timp de la comiterea faptei 6 feb pana pe 11 iulie pt a mai putea face recalculare.A fost trimis dosarul mai departe in judecatorie.Imi pute-ti spune se poate cere in instanta recalcularea,sau nu?
:((:(
Da , se poate formula aceasta cerere si in instanta de judecata , impreuna cu alte eventuale probe pe care le solicita in aparare sau /si in circumstantiere.
In limita posibilitatilor financiare , este recomandabila angajarea unui avocat priceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere pe drumurile publice cu alcoolemie peste limita legala hendler hendler Sunt trimis in judecata sub aspectul savirsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, avind o alcoolemie peste limita legala. In ... (vezi toată discuția)
Recalculare alcolemie nelutu30 nelutu30 am mai pus o intrebare referitor la problema mea si am primit un raspuns bun ,ce vreau eu sa stiu este daca cineva de aici are cunostinta despre o problema ... (vezi toată discuția)
Permis de conduce suspendat Florin.D Florin.D Permisul de conducere mi-a fost reținut acum un an, cu 0.41,mg/aerul expirat. Am avut 2 analize de plata la iml si abea acum am aflat rezultatul (inițial mi ... (vezi toată discuția)