avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar

observ ca de avocati, magistrati se tot vorbeste, de examene, de tematica, si alte cele. Dar de notari nimeni- nimic.
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 11:33, 9 Februarie 2011
daca aveti vechime 5 ani in fuctii juridice puteti da concurs pt un post de notar definitiv.
athe a scris:

daca aveti vechime 5 ani in fuctii juridice puteti da concurs pt un post de notar definitiv.

Doar teorie. Legea prevede aceasta posibilitate. Cati candidati cu vechime juridica de peste 5 ani au devenit notari in ultimii 3 ani? Care sunt sansele ca cineva sa devina notar prin acesta procedura fara sustinere?

Teoretic, orice cetatean care are domiciliul in Romania, are cetatenia romana si dispune de toate drepturile electorale poate candida la functia de presedinte. Care e sansa reala de a deveni presedinte?

Care e sansa reala de a deveni notar?
vechime 5 ani si concurs. dedicatia despre care vorbiti este facuta in mod special celui care ia nota cea mai mare, invatati materia perfect, mai mult de 10 nu ia nimeni.
Cati candidati cu vechime juridica au devenit notari in ultimii 3 ani?
zeci

Alte discuții în legătură

Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin notar nutzy nutzy lucrez ca jurist din 2005 la primarie, cu o intrerupere de 2 ani(concediu de cresterea a copilului).cum procedez sa devin notar?se calculeaza si cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Cat costa stagiatura la un notariat??? gabymiha gabymiha Vreau sa devin notar... trabuie sa fac 2 ani de stagiatura la un notariat dar nu am rude si nici cunostinte notari... asa ca ...la cat s-ar ridica sa-mi ... (vezi toată discuția)