Buna ziua am o intrebare legata de metodele legale prin care am putea demite un Presedinte de asociatie (care nu se da plecat in schimb ofera 200 ron celor care il vor putea da jos) si o Administratora care nu face nimic pentru noi proprietarii dar in schimb isi mareste salariul la 1000 ron pt 8 ore pe sapt.
Suntem o asociatie de locatari care ne-am saturat, ni s-a sistat apa calda pentru ca dumnealor nu au fost in stare sa respecte un grafic de esalonare a datoriilor si ne minte pe fata.Presedintele are un salar(desi e pensionar) de 300 ron pe luna si un Cenzor care tot lunar ia 250.Mi se pare o nesimtire si o bataie de joc la adresa noastra.Le-am cerut sa faca sedinta si nu vor....cum sa facem sa scapam de ei??
Va multumesc anticipat.
Am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive. aveti posibilitatea sa reveniti in 24 de ore asupra mesajului prin optiunea "Editeaza".
Revenind la problemele dvs., asociatia este intr-un mare... beep. Pai daca aveti restante de 50.000, pe care vad ca o considerati mica, oamenii aia cum vreti sa plateasca toate facturile? 50.000 inseamna 500.000.000 de lei vechi, pai sunt carute de bani doamna. Eu nu spun ca fac toate lucrurile perfect, dar nu-i acuzati de toate relele din asociatie.
Sigur, ei aveau obligatia sa nu se ajunga in aceasta situatie si sa-i actioneze in justitie pe restantieri. Repet, pentru ca lucrurile sa fie cat mai ok, sesizati primaria.
Si dupa ce ii dati jos din functie, primul lucru, faceti-va asociatie de proprietari, ca altfel nu veti putea sa faceti nimic oficial. Nici la judecatorie nu va primeste sa-i dati in judecata pe restantieri.