avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord notarial

Buna ziua.
Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere de retea din 2 stalpi. Acesti 2 stalpi vor fi pusi pe o cale de acces la care sunt proprietari 8 persoane. Casa este pe a 3-a parcela, primele 2 parcele fiind ale unui alt proprietar. E-ON imi cere acord notarial al proprietarilor terenurilor pe unde trece reteaua electrica. Cum fac eu acordul notarial? Cu proprietarul primelor 2 parcele ? Sau imi trebuie acordul tuturor proprietarilor caii de acces? Practic, reteaua va trece prin fata terenurilor, respectiv, pe calea de acces a primului proprietar si calea de acces a mea. Dar calea de acces are 8 proprietari conform Cartii funciare. Poate m-ati putea ajuta. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bluess , utilizator 13:25, 10 Februarie 2011
am inteles ce vrea e-on de la mine cu acest acord notarial. Dar, vrea acest acord numai de la proprietarii caii de acces unde sunt amplasati cei 2 stalpi sau vrea acord notarial si de la ceilalti proprietari ai caii de acces care sunt dupa mine si care nu au nici o treaba cu acea retea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un teren pe un deal si am o problema cu curentul ... margineni2022 margineni2022 Am cumparat un teren pe un deal si am o problema cu, curentul electric stalpi cabluri! Terenul este undeva ultima bucata, iar pana in acest teren mai sunt ... (vezi toată discuția)