Buna ziua.
Va multumesc daca m-ati putea ajuta. Am construit o casa. Acum am inceput procedurile de racordare la energie electrica. Trebuie sa fac o extindere de retea din 2 stalpi. Acesti 2 stalpi vor fi pusi pe o cale de acces la care sunt proprietari 8 persoane. Casa este pe a 3-a parcela, primele 2 parcele fiind ale unui alt proprietar. E-ON imi cere acord notarial al proprietarilor terenurilor pe unde trece reteaua electrica. Cum fac eu acordul notarial? Cu proprietarul primelor 2 parcele ? Sau imi trebuie acordul tuturor proprietarilor caii de acces? Practic, reteaua va trece prin fata terenurilor, respectiv, pe calea de acces a primului proprietar si calea de acces a mea. Dar calea de acces are 8 proprietari conform Cartii funciare. Poate m-ati putea ajuta. Multumesc
am inteles ce vrea e-on de la mine cu acest acord notarial. Dar, vrea acest acord numai de la proprietarii caii de acces unde sunt amplasati cei 2 stalpi sau vrea acord notarial si de la ceilalti proprietari ai caii de acces care sunt dupa mine si care nu au nici o treaba cu acea retea?