avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... eroare in contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

eroare in contractul de munca

buna sant pensionata gr.3 cu drept demunca in anul 2006 pe 5mai am fost angajata ca vanzatoare la un magazin alimentar ,mi-am depus actele necesare inclusiv decizia de pensionat,catea de munca, unde era specificat,pensionat ,contractul de munca a fost completat cu norma intreaga , acum dupa 1 an si 7luni primesc de la casa de pensii ca trebuie sa restitui pensia primita in acest timp va rog sa -mi spuneti cum pot sa ies din aceasta situatie si cine agresit ptr a raspunde va multumesc
va rog sa -mi spuneti,ce demersuri trebuie sa fac ptr a,actiona in istantasi cam ce costuri ar fi?
in cazul meu actul aditional trebuie trimis la itm ptr ca ,cartile de munca sant se tin la firma dupa cum am sesizat eu
elena47 a scris:

in cazul meu actul aditional trebuie trimis la itm ptr ca ,cartile de munca sant se tin la firma dupa cum am sesizat eu

Orice act privind modificarea, executarea, suspendarea si incetarea c.i.m. se depune la ITM in termen de 5 zile de la perfectare, chiar daca angajatorul are sau nu aprobare privind pastrarea si completarea cartilor de munca.

Se afce o actiune in instanta, pe care o depuneti la judecatoria in a carei raza teritoriala isi are sediul angajatorul dvs. Costuri : taxa judiciara de timbru, timbru judiciar si onorariul avocatului - daca angajati.
Parerea mea este sa solicitatti ajutorul unui avocat.
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca ROXYBO ROXYBO Buna ziua, am o nelamurire legata de un angajat. La controlul anual la medicina muncii nu a primit avizul , a fost in concedii medicale apoi dupa 90 de zile a ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cosmiv cosmiv Buna ziua, Imi cer scuze daca cumva repet problema, dar nu am gasit nici unde exact raspunsul pe care il caut. Sunt angajat la o firma bugetara de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Contract de munca partial Alyxys Alyxys As dori sa va intreb,ce este un contract de munca cu timp partial....eu sunt profesor si anul acesta din nefericire sun incadrata la plata cu ora....inca nu ... (vezi toată discuția)