Societatea a fost autorizata la infiintare in baza declaratiei pe proprie raspundere, in baza declaratiei pe propria raspundere data in temeiul prevederilor art.15 alin 2, din Legea 359/2004, depusa la O.R.Comertului.
Astfel, la punctul 4.1. am declarat: cunosc si respect prevederile legislatiei si ale reglementarilor generale si specifice din domeniu:
- sanitar;
- sanitar - veterinar si pentru siguranta alimentelor
- protectiei mediului
- protectia muncii
Am primit aceste autorizatii.
In urma participarii la un seminar pe probleme de munca, am inteles ca ar trebui sa inchei conventii (contracte de prestari servicii) cu persoane fizice sau juridice autorizate in vederea SANATATII SI SECURITATII IN MUNCA si INSP.RESURSE UMANE.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Pentru orice obiect de activitate practicat trebuie sa inchei contract SSM?
(am inteles ca pentru IRU / transmitere REVISAL si alte probleme de munca, este doar o propunere legislativa)
am 5 fete intr-o firmulita de confectii de 4 luni. am luat ceva norme generale de psi, niste o.u. sa am si eu ce arata la un control...stiu...dar cum sa mai angajez cand abia rezist? am facut ceva ca sa nu zic ca n-am facut! aveti idee pe unde s-ar putea face aceste cursuri? multumesc mult pt tot!
Pfa vs ssm
rezso
Vreau sa infiintez un PFA pentru executie instalatii electrice de joasa tensiune.
Conform Ordinului 90 al ANRE Art. 61. - una din criteriile necesare este ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm
qu3en_bee
Buna ziua, Intrebarea mea este inlegatura cu ssm si psi... pot completa eu ca asociat aceste 2 carticele si la 6 luni respectiv 1 an sa fac instructajul chiar ... (vezi toată discuția)