avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mariannn1980 a scris:

Vrea cineva Giurgiu? Daca nu, atunci il aleg eu (pozitia 9 judecatori)

e ales deja de pozitia 2 Ivanciuc - locuieste in Bucuresti
serpilian a scris:

da,ai dreptate.
nici eu nu inteleg cum Bistrita poate fi un oras mai frumos decat Galati si cum cineva poate folosi un asemenea criteriu de alegere. dar na....,probabil e specific zonei de unde provin anumiti candidati. oricum, dupa 2-3 saptamani de la numire(mutare) nu va mai fi buna nici Bistrita, nici Targu Mures si vor dori sa-si aleaga o alta destinatie mai frumoasa....gen Budapesta, Viena.......si se vor multumi cu frumosul Iasi. in fine, e dreptul lor castigat prin munca, pentru care merita felicitari.
mai greu e pentru cei care au familie, copii si obligatii.

Nu avem ce face.
Eu sunt resemnat. Mă voi urca în coada trenului si cu timpul o voi lua mai in fata.

Nu stiu daca ati aflat dar postul suplimentat este la Slobozia. Destul de aproape de Bucuresti (121 Km), Pentru cine nu conteaza ca e un oras mort si saracacios cred ca totusi nu sunt dosare asa grele acolo. Poate incercam luni sa facem o lista cu optiunile macar asa in linii mari sa stim fiecare pe unde este posibil sa ajunga.Oricum nu cred ca voi ajunge eu sa ma gandesc la el. Sunt pe locul 17, probabil va fi luat pana la mine.
merge cineva la examinarea medicala cu rapidul iasi Bucuresti Nord,ce ajune in gara de nord la 06 30?
Pe baza celor discutate ieri, optiunile la procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Horezu
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ Tulcea (?)
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Odorheiu Secuiesc
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Galati (?) -asta e de la mine, m-am gandit ca e langa Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ --------------
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Topoloveni
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Ludus
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Alba Iulia
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ Slatina (?)
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Ludus, Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ -------------

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)