avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Care este baza legala pentru decontarea cheltuielilor cu naveta?
oug 27/2006 priv salarizarea si alte drepturi ale judecatorilor si procurorilor...
ordin 1398/c-15867-99-919/c-914/c din 11 mai 2009

cuprind mentiuni despre chirie si cred ca si despre naveta
corina_dinica a scris:

Pe baza celor discutate ieri, optiunile la procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Horezu
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ Tulcea (?)
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Odorheiu Secuiesc
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Galati (?) -asta e de la mine, m-am gandit ca e langa Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ --------------
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Topoloveni
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Ludus
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Alba Iulia
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ Slatina (?)
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Ludus, Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ -------------

Nu vreau sa se creada ca imi permit sa ma joc cu vietile oamenilor care probabil au mai multe probleme pe cap decat mine si pe care numai nesansa i-a impiedicat sa fie in locul meu, oarecum ingrat in momentul de fata, dar socotesc ca este de datoria mea sa va aduc la cunostinta, faptul ca nu imi mai mentin optiunea exprimata anterior, probleme de ordin personal determinandu-ma sa aleg cealalta optiune care s-a si vehiculat la un moment dat in ceea ce ma priveste, si anume la PJ ALBA IULIA. Scriu cu greutate aceste randuri in speranta ca nu am dat peste cap planurile celorlalti viitori colegi. Va multumesc daca puteti, macar putin, sa ma intelegeti, si va inteleg daca nu reusiti sau nu vreti.
cine esti dane1981? sau pe ce pozitie te afli? ca nu ii stim pe toti dupa nume utilizator. pt ce post ai optat initial?
scuze. aveam altele pe cap si nu am fost complet. pozitia 1 procurori

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)