avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
felicitari celor de la procurori pentru felul in are reusiti sa comunicati si sa intelegeti necesitatea celor care au familii de a cunoaste din timp optiunile pe care le au , pentru a se putea organiza intr-un fel sau altul. Din pacate , incercarea alyxyryei facuta in acest sens la judecatori a fost lipsita de succes.
miana80 a scris:

felicitari celor de la procurori pentru felul in are reusiti sa comunicati si sa intelegeti necesitatea celor care au familii de a cunoaste din timp optiunile pe care le au , pentru a se putea organiza intr-un fel sau altul. Din pacate , incercarea alyxyryei facuta in acest sens la judecatori a fost lipsita de succes.

Multumesc, presupun, pentru aprobarea incercarii mele. Din nefericire, eu am fost in tura de luni la analize, iar atunci am fost doar 6 dintre judecatori, restul s-au prezentat marti...
poate cei de marti pot oferi mai multe detalii cu privire la eventualele optiuni.. ca sa stim si noi, cei mai din coada, la ce sa ne asteptam... :)
in plus, dintre judecatori, putini sunt cei care urmaresc forumul...
miana. nu inteleg ce sens are sa ne exprimam la nesfarsit optiunile, daca tot nu sunt definitive...
se facuse totusi ceva si la judecatori. eu, pe pozitia 6, asteptam sa vad ce spune maramuresul dinaintea mea. daca tu esti pozitia 7, oricum, in conditiile in care pozitia 3 isi ia bistrita, iar eu, daca prind, tg mures, banuiesc ca iti ramane miercurea ciuc mai aproape de casa. totusi se pot schimba multe pana atunci. mai ales in contextul in care e foarte probabil ca pentru cei care oricum nu au locuri pe langa casa sau acasa decizia sa se ia pe loc.
mai e si hopul bunei reputatii ... deci ce sens are sa ne stresam de acum. ne face placere? mie sincer nu.

totusi, am vazut si eu ceva comentarii stupide pe aici legat de modoveni care vor in ardeal, pe principiul marginalizatilor care vor la centru si alte asemenea. in ce ma priveste nu iau hotarari pe baza enervarilor produse de altii, dar s-ar putea ca unii, care oricum nu au locuri acasa, sa se incapataneze sa faca ceva numai pentru ca vor sa faca altfel decat isi doresc ceilalti. deci nu mai puneti gaz pe foc ...

in ce priveste argumentele cu familia si alte asemenea,ganditi-va ca toti avem familii si doar putini dintre noi au sansa sa aiba locuri acasa. ar trebui sa va ganditi si voi care vreti neaparat sa fiti aproape de casa ca altii sunt dispusi sa isi ia familiile si sa se stabileasca intr-un oras care sa fie apt sa ofere sanse copiilor lor, mai ales in conditiile in care, data fiind legatura de glie stabilita prin lege la 3 ani, si faptul ca trebuie obtinute niste aprobari mai apoi ca sa poti ajunge acasa ... daca vor fi locuri acasa, trebuie sa ne gandim si ca e posibil sa ramanem ceva timp pe acolo pe unde alegem sa mergem acum.

in ce ma priveste am trei optiuni: tg mures prima mea optiune. daca prind si aleg, plange locul 7. a doua optiune moinesti - la mama acasa. daca prin si aleg plange bacaul, pozitia 17 daca nu ma insel. a treia braila sau galati - aproape de localitatea ultimului domiciliu, care atentie nu in toate cazurile echivaleaza cu localitatea in care se afla si familia. daca raman cu braila sau galati plang eu. nu are sens sa explic si de ce, banuiesc...

deci cum ar trebui sa aleg?

fiecare dintre noi are probabil destule ganduri privind repartitia. propun sa nu ne mai stresam si torturam prin cumularea stresului altora pana la momentul cu pricina. si daca cineva e dispus sa renunte sau sa opteze pentru altceva, o va face in mod sigur la fata locului. singurul moment care de altfel conteaza.

asa ca hai mai bine sa ne bucuram ca suntem deasupra liniei. sa speram ca nu vor fi probleme cu numirile si sa ne regasim puterea de a accepta cand va veni vremea ce are dumnezeu pregatit pentru fiecare dintre noi.

procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ -------------
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ Ludus
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Horezu
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ --------
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ -----------
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ -------------
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ Gheorghieni

modificarile aduse sunt ca urmare a discutiilor purtate in datele de 5,6 si 7

Dediu Daniela = posibil PJ Slobozia.Stiu ca sta in Bucuresti si trebuie tinut cont de faptul ca Slobozia face parte din PCA Bucuresti. (asa as face eu in locul ei)
Cristea Alexandra ar trebui sa-ti comunici si tu optiunile macar orientativ, esti pe 6
Am vorbit luni cu domnisoara Dediu. Este interesata de Pitesti/Topoloveni/Horezu

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)