Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Daca nu se mai da testarea psihologica, asa cum am auzit, inseamna ca nu ne mai cheama nici la interviu, stie cineva ceva? Pentru ca am vazut ca testarea consta intr-un test scris si intr-un interviu. Asta ar insemna ca ne cheama direct la repartitii dar oare cum ne cheama, ne suna? Ca pe net vad ca nu s-a publicat niciodata vreun anunt privitor la convocarea pentru repartitii.
Am urmarit forumul celor care au dat examen anul trecut si se pare ca au fost sunati in data de 24 februarie iar repartitiile au avut loc in data de 28 feb.
Astazi in sedinta Plenului spre aprobare calendarul estimativ concursuri 2012. Este propunere admitere magistratura pentru sesiunea oct-nov., dar din nota nu vor fii posturi vacante pt procurori (desi nu se mentioneaza nimic de cele devenite vacante ca urmare a promovarii). In concluzie, ca si in 2011, un singur concurs cu locuri putine.