avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.

update procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ -------------
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ Horezu
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ Ludus
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti PJ--------------
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Hunedoara (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Tarnaveni
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ -----------
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ -------------
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Nasaud
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Vanju Mare
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ Gheorghieni

Raman Odorheiu Secuiesc, Galati, Slobozia, Negresti-Oas, Targu Lapus, Strehaia
Daca nu se mai da testarea psihologica, asa cum am auzit, inseamna ca nu ne mai cheama nici la interviu, stie cineva ceva? Pentru ca am vazut ca testarea consta intr-un test scris si intr-un interviu. Asta ar insemna ca ne cheama direct la repartitii dar oare cum ne cheama, ne suna? Ca pe net vad ca nu s-a publicat niciodata vreun anunt privitor la convocarea pentru repartitii.
Am urmarit forumul celor care au dat examen anul trecut si se pare ca au fost sunati in data de 24 februarie iar repartitiile au avut loc in data de 28 feb.
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
gianna, utilizator
Anul trecut nu e relevant, pentru ca a fost o problema la CSM si nu s-au putut valida rezultatele, de aici intarzierea.
Astazi in sedinta Plenului spre aprobare calendarul estimativ concursuri 2012. Este propunere admitere magistratura pentru sesiunea oct-nov., dar din nota nu vor fii posturi vacante pt procurori (desi nu se mentioneaza nimic de cele devenite vacante ca urmare a promovarii). In concluzie, ca si in 2011, un singur concurs cu locuri putine.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)