avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
@alecristea
Alexandra, exceptand Pitesti si Tulcea, toata lumea s-a sucit. Nimic nu este cert, nu trecem decat preferintele tinand cont de dorintele noastre (casa. fam. rude) si alegerea celor care au prioritate. Ne-ai ajuta pe noi, ceilalti, daca ai face o ierahie a preferintelor. Iti doresti probabil Pitesti, Slobozia, Topoloveni ca fiind aproape de casa. Vei prinde postul de la Slobozia doar daca Daniela alege Topoloveni (sau teoretic Galati). Exceptand aceste 3 posturi care sunt preferate din restul de 18 variante? Orientativ, trece niste preferate chiar daca maine schimbi. Baietii de pe locul 1 si 4 s-au sucit de 4 ori; risca si tu o prima varianta.

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Horezu
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ Tulcea (?)
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Odorheiu Secuiesc
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Galati (?) -asta e de la mine, m-am gandit ca e langa Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ --------------
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Topoloveni
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Ludus
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Alba Iulia
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ Slatina (?)
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - Năsăud.........Pitesti, Topoloveni, Slobozia si Horezu ...ar mai fi fost preferate...dar se pare ca sunt luate deja
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ -------------

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
lista actualizata 8 dec 2011
procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ -------------
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ Ludus
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Horezu
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ --------
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ -----------
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ -------------
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ Gheorghieni

PS: mugur, nu merita dezvoltat subiectul
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
adrianradu.bv, utilizator
Buna ziua!
@valentinabaltaretu - de cand s-au publicat posturile mi-am dorit Horezu sau Alba Iulia.
In privinta celorlalte m-ar interesa Ludus, Tarnaveni, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, fara vreo ordine de preferinta.
numai bine!
Daca vreti o parere, Odorheiul Secuiesc merita toata atentia! Este foarte frumos si ofera suficiente mijloace de petrecere a timpului liber. Mie mi-a placut, dar optiunea mea pentru Topoloveni are la baza considerente de ordin familial. M-am intalnit acolo si cu un coleg care a intrat in sesiunea din martie a anului trecut, care este foarte de treaba, a locuit in Bucuresti inainte si care este dispus sa ajute orice nou coleg. Sediul instantei si al parchetului este in acelasi loc, in centrul orasului si arata foarte-foarte bine. Singurul regret al celui care va merge acolo poate fi numai distanta. Asa ca nu ezitati.
Celelalte locatii din Mures si Harghita nu le-am vazut, dar stiu ca Gheorghieniul nu este la fel de frumos.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)