avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
dane 1981 este pozitia 1
si eu am revenit asupra optiunii mele: vreau topoloveni in cazul in care va fi posibil, sunt pozitia 4
Buna dimineata!
@ dane1981 - in primul rand, felicitari pentru rezultat! referitor la schimbarea optiunii, nu cred ca te putem "inculpa" :D - toti facem alegerea in mod subiectiv.
certitudine va exista numai la momentul la care cei dinaintea fiecaruia au ales deja, fara posibilitate de revocare....
pana atunci, zile frumoase tuturor!
alexandra cristea
corina_dinica a scris:

Pe baza celor discutate ieri, optiunile la procurori:

1. Ene Dan Cristian - Constanta - PJ Horezu
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - PJ Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea -PJ Tulcea (?)
4. Radu Adrian - Brasov - PJ Odorheiu Secuiesc
5. Mocanu Marius - Tulcea - PJ Galati (?) -asta e de la mine, m-am gandit ca e langa Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti - PJ -------------
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj - PJ Huedin
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor - PJ --------------
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - PJ Topoloveni
10. Ciontu Gigi - Caras Severin - PJ Vanju Mare (?)
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures - PJ Ludus
12. Lavric Adrian - Suceava - PJ Saveni
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - PJ Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltaretu Maria-Valentina - Bucuresti - PJ Alba Iulia
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova - PJ Slatina (?)
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti - PJ Ludus, Nasaud, Lipova
17. Cristea Ana-Liliana - Olt - PJ Hunedoara/Huedin/Lipova
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- PJ Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau - PJ -------------
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti - PJ -------------
21. Manolica Maria-Irina - Neamt - PJ -------------

buna corina. marius mocanu sunt. ai vb cumva la vizita medicala cu dediu daniela? cred ca asa i-ai aflat o eventuala optiune ptr tulcea! sau doar asa ai presupus tu? eu nu am putut lua legatura cu ea si nici nu stiu daca frecventeaza acest forum.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
mikkei, utilizator
marius, nu era decisa. O tentau posturile dorite de bucuresteni (Muntenia). Ne-a spus expres ca inca se mai gandeste.
valentinabaltaretu a scris:

marius, nu era decisa. O tentau posturile dorite de bucuresteni (Muntenia). Ne-a spus expres ca inca se mai gandeste.

multumesc mult de raspuns valentina. te rog un numar de contact de- al doamnei Dediu Daniela? daca ati facut ceva schimb de numere. intreb asta pentru ca noi cei din data de 06, de fapt cativa dintre noi am facut schimb de numere. si sunt foarte interesat care i-ar fi optiunea pentru a nu ma trezi pus in fata unui fapt implinit si plin de surprize cand vor fi optiunile oficiale. e bine sa te interesezi din timp daca este vorba despre un alt loc decat cel pe care ti-l doreai si il cunosteai deja. multumesc mult inca o data.
A, si revin cu o completare. care posturi din Muntenia dorite de bucuresteni? e doar un domn din Buc inaintea dansei. stia cumva despre locul suplimentat din Slobozia? ms:D
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
mikkei, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)