avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mikkei a scris:

gianna a scris:

Procuror . Nu am mai multe detalii despre d-soara Dediu, asa ca, din pacate, nu te pot ajuta.

multumesc mult

din ce retin eu cu privire la d-soara Dediu de la discutiile din 05.12, a mentionat la un moment dat ca isi dorea foarte mult Pitesti si ca, avand in vedere ca era ales deja, celelalte optiuni i se pareau destul de neplacute si era indecisa. Deci, nu cred ca ar trebui sa o puneti undeva anume, pentru ca inclina spre Horezu sau Topoloveni, dar chiar nu era hotarata la nimic inca.
Stiu ca nu e ceea ce vroiati sa auziti, dar.....
@ mikkei: nu am vorbit personal cu domnisoara Dediu, stiu doar ca era indecisa si am auzit de la altcineva ca ar fi mentionat PJ Tulcea. iarasi, cu privire la domnul din Caras Severin, am auzit de la altcineva ca ar fi intentionat sa ia Vanju Mare, nu personal de la el, pentru ca nu l-am identificat; de aceea am pus semne de intrebare la cei de la care nu am auzit personal ce vor. Eu am incercat sa sintetizez si ce am auzit personal si ce am auzit de la altii. Oricum, optiunile cred ca se pot schimba mult pana se face repartitia, o sa stam ceva vreme cu nervii intinsi.
multumesc alixyrya si corina ptr postari.ce o fi sa fie. am intrat in sistem si asta este cel mai important.in rest ne vom descurca.cele bune
doamnelor si domnilor colegi, nu va faceti griji inutile. lucrurile se vor aseza si veti vedea ca nu vor fi modificari majore fata de situatia actuala. oricare vor fi optiunile noastre finale, nu ne va fi rau la niciunul dintre noi.
amintiti-va ca pana pe 30 sept cu totii am sperat ca macar sa se organizeze concursul. dupa aceasta data, eu (si probabil majoritatea dintre voi) am sperat sa se traga linia sub mine, neinteresandu-ma atat de mult in ce localitate as putea merge. acum, bineinteles, ca nu pot ignora ca pot opta si majoritatea dintre noi nu avem loc acasa, asa ca din acest motiv se intampla sa ne schimbam optiunile.
unii dintre voi ati dat examenul si in anii trecuti, ganditi-va ce ati fi preferat anul trecut: sa optati pentru o localitate indezirabila sau sa mai sperati un an ca veti avea succes la anul?
referitor la optiunile colegilor care nu s-au decis sau care nu si le-au postat pe forum, nu cred ca va trebui sa va ingrijoreze prea tare, rationamentul meu de ieri in privinta lui dediu este valabil. practic, pentru o persoana care locuieste in bucuresti si care nu urmareste sa se mute, cele mai bune optiuni sunt in ordinea asta: pitesti, slobozia. amandoua orasele sunt la autostrada, astfel ca naveta inseamna maxim 1 h de mers.
hai, succes la buna reputatie! v-ati depus documentatia, ca timpul trece? eu am depus-o ieri.
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
adrianradu.bv, utilizator
@adrianradu.bv - nu stiu ce voi alege

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)