avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mariana_en a scris:

scuze de intarziere...imi urla plozii in cap, sa-si manifeste entuziasmul ca veni mami...
no
citez :Dacă prim-procurorul parchetului sau, după caz, procurorul general al parchetului de pe lângă curtea de apel, procurorul şef de secţie al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ori procurorul ierarhic superior nu a soluţionat plângerea împotriva rezoluţiei sau ordonanţei procurorului de netrimitere în judecată în termenul de 20 de zile prevăzut în art. 277 C. proc. pen., sunt aplicabile dispoziţiile art. 2781 alin. (2) C. proc. pen. şi, prin urmare, termenul de 20 de zile prevăzut pentru introducerea plângerii în faţa judecătorului împotriva rezoluţiei sau ordonanţei procurorului de netrimitere în judecată curge de la data expirării termenului iniţial de 20 de zile, în care prim-procurorul parchetului, procurorul general al parchetului de pe lângă curtea de apel, procurorul şef de secţie al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sau procurorul ierarhic superior trebuia să rezolve plângerea.

Atât termenul de 20 de zile prevăzut în art. 277 C. proc. pen. în care prim-procurorul parchetului, procurorul general al parchetului de pe lângă curtea de apel, procurorul şef de secţie al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sau procurorul ierarhic superior trebuie să rezolve plângerea, cât şi termenul de 20 de zile prevăzut pentru introducerea plângerii în faţa judecătorului împotriva rezoluţiei sau ordonanţei procurorului de netrimitere în judecată se calculează în conformitate cu dispoziţiile art. 186 C. proc. pen.
amu mai e o buba: musiu proc a rez cererea in termen...da petentul de unde draq era sa stie, daca i-o comunica la sf asteapta???...speta nu e identica...difera numele si datele...ca-ncolo e la fel..
sincer, ma doare fix la 3km de varvu cozii de ex...de cand au zis de 20+20, m-am lamurit...
noi astia cu vechime, fiind asa niste cretini, avem musai nevoie de expertiza alora de la INM sa ne lumineze..asa ca trebuia sa ni se demonstreze ....ca n-avem habar cum cujeta una lume buna...motivarile o sa faca toti banii

Examenul nu a fost usor, dimpotriva foarte greu!
dar nu va suparati ca va spun, chiar ar trebui ca dumnevoastra sa fiti foarte bine pregatiti, pentru ca a doua zi vi se vor pune dosarele in brate si nu stiu cum v-ati simti daca ati da solutii gresite. Nu vreau sa intru in conflict cu nimeni, e doar o parere. Repet, examenul a fost foarte greu si cred ca cei care vor intra acum, chiar sunt foarte bine pregatiti, spre deosebire de cei care au intrat spe exemplu in martie si noiembrie 2010. Vreau sa va felicit pe toti care ati poarticipat anul acesta, pentru ca v-ati asumat o competitie serioasa si niste locuri nu tocmai dragute! E posibil sa fi fost ultimul an in care s-a mai dat in formula aceasta, si cand fac aceasta afirmatie iau in considerare locurile vacante la instante si parchete. Asta daca noile modificari ale codurilor de procedura, nu vor impune o noua schema, am in vedere aparitia judecatorului de drepturi si libertati si a celui de camera preliminara. Inchei prin a va felicita pe toti participantii!
6,90
eu am simtit lipsa de concentrare...unde-s notele peste 7....afisati-le...
pesimistul a scris:

examenul a fost foarte greu si cred ca cei care vor intra acum, chiar sunt foarte bine pregatiti, spre deosebire de cei care au intrat spe exemplu in martie si noiembrie 2010.

Banuiesc ca ii cunosti bine dpdv profesional pe cei care au intrat in martie si noiembrie 2010 daca iti permiti sa-ti dai cu parerea...
davegahan a scris:

pesimistul a scris:

examenul a fost foarte greu si cred ca cei care vor intra acum, chiar sunt foarte bine pregatiti, spre deosebire de cei care au intrat spe exemplu in martie si noiembrie 2010.

Banuiesc ca ii cunosti bine dpdv profesional pe cei care au intrat in martie si noiembrie 2010 daca iti permiti sa-ti dai cu parerea...

pe unii personal, altora solutiile. plus ca au facut obiectul unor discutii la nivelul conducerii mpr-ului. DNA kOVESI FIIND FOARTE NEMULTUMITA de unii dintre ei. daca vrei iti pot da si exemple. e doar o judecata de valoare, nu una de fapt.
Ultima modificare: Duminică, 13 Noiembrie 2011
pesimistul, utilizator
pesimistul a scris:

pe unii personal, altora solutiile. plus ca au facut obiectul unor discutii la nivelul conducerii mpr-ului. DNA kOVESI FIIND FOARTE NEMULTUMITA de unii dintre ei. daca vrei iti pot da si exemple. e doar o judecata de valoare, nu una de fapt.

Kovesi nu si-ar da cu parerea intr-un asemenea mod neprofesionist.
Nu-ti "dai cu parerea" despre asa ceva.
Exista evaluari odata la 3 ani, prima fiind dupa primii 2 ani de activitate.
Iar cei despre care vorbesti tu nu au ajuns inca la momentul primei evaluari.
Deci vorbesti doar ca sa te afli in treaba.
Nu e ceva nou. Dupa fiecare concurs "direct pe post" apar si-si dau cu parerea indivizi ca tine.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)