avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Salutare!Dezamagit sunt si eu de acest examen, unde punctajul mi-a fost sub asteptari:6,50.Cu atat mai mult cu cat am fost si la INM, unde am obtinut putin peste 70.Spun asta pentru ca cineva a spus ca grilele au fost mai dificile ca la INM.Asa o fi fost.Acum, ca sa revenim la sentimente mai bune, avand in vedere locurile foarte putine scoase la concurs si penuria de magistrati, de ce sunteti siguri ca nu se va mai organiza alt examen, in viitorul apropiat, asa cum se obisnuia in alti ani?De ce toata lumea vorbeste de parca asta ar fi fost ultimul tren?
mneatza
hai la treaba
cine contesta, ce contesta
favorite: aia cu repunerea in termenul de recurs...daca nici asta nu e o tampenie cat casa...cum adica, poate fi ceruta pe timpul termenului de incercare bla bla...??? e ca si cum ma intreaba daca pot sa cer rep in termen dupa ce am fost la piata...ce are a face ...cu prefectura??nu tu cauze sa justifice cererea, nu tu ref la termenul de 10 zile...o ineptie
iarasi in top: fals material in inscrisuri sub semnatura privata. daca imi arata cineva unde e infractiunea asta, mananc codul penal fara sare...asta chiar m-a calcat pe nervi: pusesem varianta asta corecta, cand am vazut perla..am zis stai asa, ca nu il pot incadra la o infractiune inexistenta...
ca e ca ei at c e vb de interpretare, hai ca mai...da chiar sa inventezi infr noi, da-o in mama ei de treaba...
Din pacate...pentru multi si mai ales pt o persoana din sufletul meu, acesta va fi ultimul tren. "Direct pe post" e "pe excludere". Nu mai puteam oricum, am tras enorm si cu munca asta as fi putut in alti ani sa fiu foarte sus; acum Dumnezeu a tinut cu mine! mi-am platit lenea cu minute de somn!dar vina e doar a mea.
Sper din tot sufletul sa se mai tina examen direct pe post; au fost niste discutii, daca poate cineva sa posteze aici link-ul. sper sa scap acum!bafta sa avem sa fim sus-sus pe lista!sincer, tremur pana la afisare!:luck:
mariana_en a scris:

mneatza
hai la treaba
cine contesta, ce contesta
favorite: aia cu repunerea in termenul de recurs...daca nici asta nu e o tampenie cat casa...cum adica, poate fi ceruta pe timpul termenului de incercare bla bla...??? e ca si cum ma intreaba daca pot sa cer rep in termen dupa ce am fost la piata...ce are a face ...cu prefectura??nu tu cauze sa justifice cererea, nu tu ref la termenul de 10 zile...o ineptie
iarasi in top: fals material in inscrisuri sub semnatura privata. daca imi arata cineva unde e infractiunea asta, mananc codul penal fara sare...asta chiar m-a calcat pe nervi: pusesem varianta asta corecta, cand am vazut perla..am zis stai asa, ca nu il pot incadra la o infractiune inexistenta...
ca e ca ei at c e vb de interpretare, hai ca mai...da chiar sa inventezi infr noi, da-o in mama ei de treaba...

CORECT! pe asta o contest si eu ca stiu pe multi care nu au inteles-o! eu nici acum nu o inteleg!
eu zic ca o vor anula ei!....stai!dar trebuie sa se bazeze pe contestatii! o contestam.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)