Eu am contestat Întrebarea 69 Grila 3. opinia mea răspuns corect doar b)
daca n-o mai fi pe post , ramane INM-ul , si tot e o sansa...
eu nu vreau sa contest nimic, la penal a fost greu si unele n-am stiut pur si simplu din ce capat sa le apuc, si acolo unde nu stiu, nu "nimeresc"...
n-a fost un examen usor, felicitari pentru cei care au stiut foarte bine, sau au avut intuitie acolo unde era nevoie, e o calitate pentru un magistrat , sa simti ce se afla dincolo de cuvinte...
am 6,85 , daca se anuleaza vreo speta intru si eu la" sperante legitime", dar n-as conta prea tare pe asta
eu am trecut bulinele pe foaie asa cum mi-au iesit,dupa ce le-am muncit pe cele pe care nu le-am recunoscut din prima, n-am modificat nici o speta sau grila, adica asta mi-a iesit, n-am regrete ca am fost tentata sa modific si am modificat din bine in rau
sunt putin dezamagita de penal, stiam foarte bine , chiar si procedura, ma asteptam la intrebari grele, dar care sa puna la incercare doar " stiinta"...astea parca au fost perverse , dar cu atat mai mult sunt indreptatiti sa se simta mandri cei care au trecut de 7,00...
Sunt extrem de dezamagita de mine.Au fost intrebari la penal care m-ar fi ajutata sa sar dincolo de 7 dar nu-mi puteam duce aminte si pace , eram confuza.
Nici acum nu stiu raspunsul la aia cu trei infractiuni in concurs si cu aplicarea unei pedepse complementare..
Imi vin atat de multe lucruri in cap, daca si daca, daca n-as fi gresit-o pe aia cu dezincriminarea adica daca as fi lasat primul rapuns si nu l-as fi schimbat!!!!!!!! si uite asa .De fapt n-a fost sa fie!
O iau de la inceput.Penal, penal.....................