avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
nimarius a scris:

Eu am contestat Întrebarea 69 Grila 3. opinia mea răspuns corect doar b)

Nu e de contestat nimarius.
Se ia in considerare data inregistrarii la instanta.

Eu am facut grila cu falsul prin eliminare. Mi-am dat seama ca in nici un caz nu poti retine primire de foloase necuvenite si am ales c.

Parerea mea e ca nu sunt intrebari care ar putea fi contestate.
daca n-o mai fi pe post , ramane INM-ul , si tot e o sansa...
eu nu vreau sa contest nimic, la penal a fost greu si unele n-am stiut pur si simplu din ce capat sa le apuc, si acolo unde nu stiu, nu "nimeresc"...

n-a fost un examen usor, felicitari pentru cei care au stiut foarte bine, sau au avut intuitie acolo unde era nevoie, e o calitate pentru un magistrat , sa simti ce se afla dincolo de cuvinte...

am 6,85 , daca se anuleaza vreo speta intru si eu la" sperante legitime", dar n-as conta prea tare pe asta

eu am trecut bulinele pe foaie asa cum mi-au iesit,dupa ce le-am muncit pe cele pe care nu le-am recunoscut din prima, n-am modificat nici o speta sau grila, adica asta mi-a iesit, n-am regrete ca am fost tentata sa modific si am modificat din bine in rau

sunt putin dezamagita de penal, stiam foarte bine , chiar si procedura, ma asteptam la intrebari grele, dar care sa puna la incercare doar " stiinta"...astea parca au fost perverse , dar cu atat mai mult sunt indreptatiti sa se simta mandri cei care au trecut de 7,00...:thumbup:
@pesimistul
zau?
cand incadrez o fapta, o raportez la continutul unei infractiuni prev in codul penal..iar aia care au facut codul au inteles sa denumeasca niste infractiuni intr-un anumit fel..pot incadra la 288, pot incadra la 290, nu la media lor aritmetica sau ce naiba e aia...
unul din cele mai dificile lucruri de pe lumea asta e sa-ti asumi greselile (si sa raspunzi pt ele).dar asta e treaba de cojones. acu ramane de vazut dacapersonajele care au facut grilele chiar poseda asa ceva
Orgoliul lor e mare @Mariana !
@ Nimarius , eu nu am dat concurs cu voi. Voi incerca anul viitor la iNM. Eu sunt inca in anul IV de studentie:D
daca n-o mai fi pe post , ramane INM-ul , si tot e o sansa...
eu nu vreau sa contest nimic, la penal a fost greu si unele n-am stiut pur si simplu din ce capat sa le apuc, si acolo unde nu stiu, nu "nimeresc"...

n-a fost un examen usor, felicitari pentru cei care au stiut foarte bine, sau au avut intuitie acolo unde era nevoie, e o calitate pentru un magistrat , sa simti ce se afla dincolo de cuvinte...

am 6,85 , daca se anuleaza vreo speta intru si eu la" sperante legitime", dar n-as conta prea tare pe asta

eu am trecut bulinele pe foaie asa cum mi-au iesit,dupa ce le-am muncit pe cele pe care nu le-am recunoscut din prima, n-am modificat nici o speta sau grila, adica asta mi-a iesit, n-am regrete ca am fost tentata sa modific si am modificat din bine in rau

sunt putin dezamagita de penal, stiam foarte bine , chiar si procedura, ma asteptam la intrebari grele, dar care sa puna la incercare doar " stiinta"...astea parca au fost perverse , dar cu atat mai mult sunt indreptatiti sa se simta mandri cei care au trecut de 7,00...

Sunt extrem de dezamagita de mine.Au fost intrebari la penal care m-ar fi ajutata sa sar dincolo de 7 dar nu-mi puteam duce aminte si pace , eram confuza.
Nici acum nu stiu raspunsul la aia cu trei infractiuni in concurs si cu aplicarea unei pedepse complementare..

Imi vin atat de multe lucruri in cap, daca si daca, daca n-as fi gresit-o pe aia cu dezincriminarea adica daca as fi lasat primul rapuns si nu l-as fi schimbat!!!!!!!! si uite asa .De fapt n-a fost sa fie!
O iau de la inceput.Penal, penal.....................

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)