avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
marius, am gresit din prostie si neatentie la unele. care simtim ca am avut astfel de stari, sa fim siguri ca ceea ce contestam noi e...ca si respins.
sa ma scuzati, dar nu vreau sa jignesc.
stii eram sigura ca asta e o chestiune controversata care incalca regulamentul, dar daca tu ai reperat-o in doctrina, nu am sanse.
nu stiu! eu am sa pun totusi contestatii raportat si la colegii mei, sa fie mai multe; eu zic asa sa facem, cat sa coste fax-ul acela??
nota mea sper sa fie buna!de la anunt m-a inspainamtat nr de locuri!
Andreea2011 a scris:

Vrei să spui că vor fi multi cu note de 8 și ”prea spre 8”?

de la colegi stiu,noi discutam de persoane din mai multe judete. nu pot sa cred ce locuri putine au fost! m-am zapacit de tot! incerc sa ma linistesc, mai ales ca au cam inceput sa cada motivele mele de a contesta. haideti sa luam o pauza sa ne linistim pt ca trebuie gasite contestabile.

câte puncte ai făcut?
nu cred că vor fi atât de mulți candidați cu note mari. Probabil că la judecători vor fi până în 50 de candidați peste nota 7
Buna tuturor,

Am o neclaritate, poate printre cei care au dat acest examen acum sunt si persoane care au fost in situatii asemanatoare:

Anul viitor implinesc 5 ani de cand sunt consilier juridic. Insa, am avut o perioada de 3 luni de concediu fara plata cu doi ani in urma (cand au fost suspendate raporturile de serviciu).
Intrebarea mea este: cei 5 ani trebuie sa fie efectuati..consecutiv, fara intrerupere? sau doar se prelungeste perioada de 5 ani, pt mine, cu 3 luni?

Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)