avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
C:Documents and SettingsNoiMy DocumentsDownloads13_11_2011__45254_ro.zip
merge?
uff, imi apare ranjetul ala cand vreau sa copiez linkul ...
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
lili_maci, utilizator
odata cu intrarea in vigoare a codurilor de procedura vor fi schimbari radicale iar schemele de personal vechi de prin 90 si ceva vor trebui adaptate noilor realitati.Acum e de discutat daca va fi doar inm sau si admiterea pe post.Eu cred ca vor mai fi admiteri pe post dar ca modalitatea de examinare va fi identica cu cea a inm-ului.Adica testare logica si limba straina.
sim05 a scris:

Dave se refera la faptul ca singura modalitate de a acede in magistratura sa fie admiterea INM.
Eu zic ca atat timp cat legea e inca in vigoare sunt sanse reale sa se mai organizeze, dar pt unii nu mai sunt resurse de a se mai pregati ....

Si eu cred ca atâta timp cât legea va fi în vigoare se va organiza un examen pe an dar în condițiile actuale (locuri puține și probabil subiecte de genul acesta).
În ciuda a ceea ce se spune locuri sunt și este nevoie de magistrați mai ales că sunt instanțe cu încărcătură pe ședință de peste 100 de dosare.
mamistefi a scris:

odata cu intrarea in vigoare a codurilor de procedura vor fi schimbari radicale iar schemele de personal vechi de prin 90 si ceva vor trebui adaptate noilor realitati.Acum e de discutat daca va fi doar inm sau si admiterea pe post.Eu cred ca vor mai fi admiteri pe post dar ca modalitatea de examinare va fi identica cu cea a inm-ului.Adica testare logica si limba straina.

Iti dau dreptate și consider că așa și ar trebui făcut (modalitate de examinare comună). În acest fel se vor evita și discuțiile de genul ”calitate îndoielnică”, ”noi suntem mai buni”, etc.
Imi cer scuze ca nu v-am mai putut urmari in ultimele zile...concediu ultima saptamnaa, agittaie....La examen, dupa calculele mele, au fost 7,15 dar nu imi fac nici macar o singura iluzie ca ar fi ceva sanse
Clmea este ca la penal si procedura penala- practica judiciar, unde nu am deloc experienta, a am facut toate intrebarile corecte (la proc. penala una singura gresita) in schimb am gresit la civil si procedura ciivla unde mai av eam cat de cat experienta.Chiar nu mi-a venit sa cred

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)