Eu zic ca atat timp cat legea e inca in vigoare sunt sanse reale sa se mai organizeze, dar pt unii nu mai sunt resurse de a se mai pregati ....
Mai cred ca odata ce iti doresti un lucru si de care esti asa de aproape, trebuie sa mai incerci si sunt convinsa ca se va realiza cand nu vei mai crede.Stiu ca e greu , frustrant, dezamagitor nu mai avem 20 si un pic de ani( unii dintre noi) Am colegi care au intrat a 4-a, a 5-a oara, oameni care stiu carte, care acum sunt magistrati de succes si pe care i-am privit la momentul la care tot esuau cu un zambet superior in coltul gurii( astia nu vad ca nu pot ce naiba tot insista).De aia in viata e bine sa te abtii de la a emite judecati de valoare, care se intorc impotriva ta la un moment dat.
Avem copii, familii,probleme mai mari sau mai mici.Nu ma vad in stare sa o iau de la inceput , sa trag iar de penal si procedura.Dra stiu ca o voi face.Nu se poate,acest examen nu e de netrecut.
Ma gandesc chiar si la INM, macar de verificare a cunostintelor pe care le voi acumula pana in august pentru un examen care nu se va mai anunta.............
Parca si legea de organizare e in senat si are niste modificari mari, nu stiu daca si astea care ne intereseaza.( mi-a trecut ceva pe la ureche dar nu m-a interesat la acel moment, ca urma sa iau examenul si nu era importanta discutia:D)
Hai sa fiu telenovelistica - cand D-zeu inchide usa deschide o fereastra.
Haideti fetele, sim , carmen, mariana, cami, thomas, julia, artax, alcali, lili( scuze daca omit pe cineva) inca un sut. Poate ultimul.:)