avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Ce ziceti de asta?

Ma tem ca intrebarea dvs e cam confuza. Oricum, reglementarea (ca tot intrebati de conditii) o gasiti in art. 33 din Legea 303/2004. Dar nu cred ca la anul se va mai organiza concurs pt juristii cu 5 ani vechime, caci nu vor mai fi locuri vacante decat pt absolventii INM.

Comentariu prin Cristi — 30/10/2011 @ 6:39 PM | Răspunde
mergem la INM...
Mergem unde-o fi, numai sa intram. Nu scapa de noi nici acolo!

Studiam un RIL publicat in 12.10.2011 care seamana izbitor de mult cu intrebarea 31 din G4 (persoana care si-a atribuit fraudulos identitatea altei persoane)...
Ril-urile se afiseaza pe site doar dupa ce sunt publicate in M.Of, nu?
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
Julia79, utilizator
isis, vb de pluralitate ocazionala(participatie penala) si de faptul ca ea poate/nu sa coexiste, ca sa zic asa, pe langa alte forme de pluralitate(naturala, constituita etc)...e o intreaga discutie
whatever.... prioritatea mea in momentul de fata e programul tv si doaaaamne ce-o sa doooorm
isis23 a scris:

@Mariana , eu acum vad ca tu vorbesti de PLURALITATE CONSTITUITA la incaierare si divergentele legate de acest subiect privind pluralitatea ocazionala.
Numai ca la infractiunea de incaierare avem PLURALITATE NATURALA ( adica nu poate exista decat in prezenta mai multor persoane). Iar in acest caz este posibila participatia penala.:)

Participația penală nu înseamnă musai coautorat. La încăierare merge, de exemplu, instigarea (formă a participației penale), deci varianta A la întrebarea G1 e greșită, dacă despre asta era vorba.
@mariana_en: Într-adevăr, formularea e nefericită, da grila aia cu falsul se putea face prin eliminare, variantele A și B neputând fi corecte, în speță neputând vorbi de fals intelectual (care cere, prin definiție,falsificarea unui înscris oficial).

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)