Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
in afara de cel cu 7,85, toti ceilalti ne-am inscris la procurori. n-am vorbit cu toti colegii, dar cred ca am fost cateva zeci si in special ne-am inscris la procurori. nu stiu ce au facut cei mai multi, dar stiu destui cu note sub 7
imi pare rau pt. toti cei picati. La concursul din nov. 2010 am obtinut 6.95( procurori) si cu toate ca am invatat mai tot anul, in data de 30 sept. am decis sa nu ma mai prezint anul acesta. Am prevazut ca numarul foarte mic de locuri va genera o astfel de situatie. Sansa enorma a fost anul trecut....am pierdut un tren. Poate vor veni altele, oricum exista viata si dupa acest examen, exita si alte profesii, exista lucruri mult mai importante( familia, sanatatea, etc). Sunt convinsa ca fericirea nu sta in acest examen si asta ar trebui sa vedeti si voi. Sacrificiile sunt prea mari -nu famlie, nu vacante, nu calatorii, nu prieteni,nu posibilitatea de a te afirma in alte profesii, ca, de, iti tr, timp sa te pregatesti pt. magistratura- te izolezi de tot si de toate pt. a te pregati si constati la final ca nimic din ce sperai nu s-a intamplat, ba nu se organizeaza examen si cand se organizeaza se scot 20 de posturi, toti te streseaza cu intrebari de genul cand dai examen?, iar dai?, pai n-ai mai dat? si tot asa...
Este un stres prea mare si nu cred ca se merita, volumul de munca este imens, statul nu-ti ofera remuneratie si conditii pe masura efortului tau si totul pentru ce? .. viata e scurta trec ani pe care nu-i mai avem niciodata, nu ne sunt returnati si ce am facut in tot acest timp, am invatat niste legi care se tot schimba de la o zi la alta. Repet exista si alte profesii sunt si alte job-uri nu faceti greseala sa va cramponati de aceasta iluzie ,,dorinta de a deveni magistrat" de parca ar fi Dumnezeu din ceruri coborat pe pamant. Hai capul sus si multa bafta in ceea ce urmeza sa faceti
asta fuse nr.3
inainte sa intrebi: 6,7...7 si acu dracu stie..intre 6,8 si 7,1:-/
anu trecut, de buna voie si nesilita de nimeni am taiat vreo 5 rasp corecte...asta e. de la forrest gump incoa` stupid is who stupid does..
anul asta n-am mai stat sa verific...orice epitete mi-ati aplica voi, fiti siguri ca mi le-am aplicat deja..
dar n-o sa ma convinga nimeni ca treaba cu participatia nu e controversata pentru ca m-am saturat de opinii contrarii, si tot onor inm-ul poa sa se dea cu fundu` de tavan... ca fals material in inscrisuri sub semnatura privata tot nu exista. stiu ca baietii rescriu si jurisprudenta si practica ICCJ...dar Codul...zau asa, baietzi, lasati-o moarta