avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
indraznesc sa mai zic si eu ceva...
v-am zis deja ca am facut cu 0,2 mai putin decat anul trecut cand "am invatat" 10 saptamani...
ne-a "omorat" in primul rand stresul celor 20 de locuri...eu am stat si am analizat ce am facut eu... pe lucruri stiute ca pe Tatal nostru, am fost cu fularul la ochi, si-am bifat alt raspuns ...gresit...
nu suntem nici prosti, nici oportunisti...din pacate, psihicul este mai puternic decat partea constienta a creierului omului...ne-a "omorat" psihicul propriu...grija de a face bine pentru ca sunt decat 20 de locuri...cei care au mers relaxati si-au adus aminte ce au invatat...sau poate au invatat totul ca pe Tatal nostru, si atunci au decat FELICITARI din partea mea...oricum au FELICITARI pentru ca au reusit sa depaseasca conditia asta nefericita a creierului uman de a se autoprograma de dinainte cu ceea ce va face...
E seara........
De ieri si pana acum am stat si am gandit si (re)gandit cele intamplate.......
Ca sunt dezamagita, asta e putin spus.......
Ce voi face in continuare?Sincer, acum habar n-am si nici nu ma grabesc sa iau decizii.......
Poate ca ai dreptate blue ray- concursul asta o fi fost OK- inseamna ca n-am fost eu OK.........inseamna ca nu stiu cum sa mai procedez ca sa iasa bine.........
As vrea sa fiu magistrat.......ma doare insa tare de tot ceea ce se petrece, ceea ce mi s-a intamplat; azi mi-a fost mila de mine, de copilul meu care ma imbratisa continuu si zicea " lasa mami, trece......".

Sunt suparata, dar asa e blue ray- poate ca viata nu e dreapta -sau poate ca e doar putin " sucita" - uneori primim lucruri minunate parca fara sa le meritam; alteori muncim, facem sacrificii si nu realizam nimic.......

Pana una alta, va doresc sa fiti puternici.......
Ne vom mai reintalni.
Va salut!
[ link extern ]

ce parere aveti despre asta??
poate ca sunt in faza de negare, dar mie nu mi se pare un capat de tara...voi merge la urmatorul examen/concurs, voi lua materia de la capat, nu ma sperie civilul nou, firul rosu trebuie sa existe si acolo...
nu sunt nici furioasa pe mine, chiar daca am fost aproape, subiectele la penal au fost pline de echivoc...n-am facut nici greseli de a schimba un raspuns bun cu unul prost, asa ca nu-mi reprosez ca de-asta n-am luat

la civil am mers foarte bine, desi ma asteptam ca penalul sa-mi fie trambulina...

sigur ca 6,85 in loc de 7,00 inseamna inca un an...
camicris a scris:

[ link extern ]
ce parere aveti despre asta??

Mi se pare o afacere profitabilă (pentru ei). Cei care țin cursurile, chiar dacă au o vechime considerabilă în magistratură, sau o bogată experiență profesională, n-au nimic în comun cu persoanele care organizează examenele, din câte știu. Personal, nu cred că asta e soluția.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)