avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
va salut si io...nu am crezut ca e posibil ...sa stii mult mai mult si sa iei nota mai mica ...am picat...poate puteam scoate un 7.1-7.2 fara a modifica 2 spete si 3 grile...dar mie mi s-a parut a fi un alt fel de examen...sunt fff dezamagita, nu stiu daca voi mai putea pune mana din nou pe carti ... e posibil ca pt mine visul de a deveni magistrat sa se opreasca aici...mi-am neglijat enorm familia, copiii ... va trebui sa iau decizii importante in viitorul apropiat...va felicit pe toti cei care ati participat iar celor care vor fi peste linie le doresc mult succes in cariera
Buna dimineata tuturor! Capul sus si tot inainte! Eu mai aveam cel putin un punct ca sa ajung la linie.
Plan: de visat penalul si procedura penala pana la sfarsitul anului.
Azi: aplicarea legii penale in timp...Insotita de deciziile ICCJ in materie.
succes..eu...cred ca ma voi retrage din cursa...asta e..nu putem fi toti procurori si judecatori... iar daca cumva se va mai organiza si ma va lovi damblaua sa particip...voi citi si eu lejer o data materia si ma voi duce... nu mai ma cramponez in nebunia asta...viatza nu se opreste in loc ...
carmen_miron a scris:

va salut si io...nu am crezut ca e posibil ...sa stii mult mai mult si sa iei nota mai mica ...am picat...poate puteam scoate un 7.1-7.2 fara a modifica 2 spete si 3 grile...dar mie mi s-a parut a fi un alt fel de examen...sunt fff dezamagita, nu stiu daca voi mai putea pune mana din nou pe carti ... e posibil ca pt mine visul de a deveni magistrat sa se opreasca aici...mi-am neglijat enorm familia, copiii ... va trebui sa iau decizii importante in viitorul apropiat...va felicit pe toti cei care ati participat iar celor care vor fi peste linie le doresc mult succes in cariera

Neata!
Imi pare sincer rau Carmen chiar meritai sa intri, stiu cat efort ai depus.
Eu am 6.2. sunt f dezamagita de mine, am facut spetele grele si la cele usoare ca de obicei mi s-a parut mie ca e altceva.
Am modificat pe final 3 spete si 5 intrebari teoretice.
Nu m-am putut deloc concentra, nici macar 50% din capacitatea mea normala.
Stiu o persoana care are 7.85 la judecatori si alta care are 7.60 la procurori, in rest toti cu care am vorbit sunt dezamagiti.
Capul sus si care mai incercati, multa bafta!
salutare ! 6,85...

m-a rupt la penal ! diabolice ! nu stiu de unde vine inspiratia pentru astfel de intrebari , intreaba niste chestiute marunte, numa` ca nu stii ce sa raspunzi...eu ma steptam in penal la institutii grele, niste combinatii ca-n filme :D, da` aici trebuia sa scoti solutia din palarie, ca un magician...
si inainte de concurs eram panicata ca am stat prea mult pe penal, si n-am facut destul civil...

da` eu nu abandonez...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)